Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

La Ning de Tecnologia de 1er d'ESO. MAC

Projecte TIC dins l'Aula de Tecnologia: creació de textos inspirats en la tecnologia, lectura en xarxa de tot els alumnes i elecció per votació de les creacions que més han agradat als als companys.
by

Laia Comas Arfelis

on 21 June 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of La Ning de Tecnologia de 1er d'ESO. MAC

Una experiència
TIC. Agraïments al Rafa Martín García, l'Alba Ortiz Albertos i al Ricardo Torres Kompen, per fer-nos conèixer totes aquestes noves llavors! PLANTANT LES LLAVORS A L'HORT Les eines informàtiques de l'Hort, fins ara desconegudes... WIKI WORDPRESS JAYCUT NING VOICETHREAD TWITTER YOUTUBE GOOGLESITES OBJECTIUS DEL PROJECTE:
Crear un espai virtual compartit amb els alumnes i gestionat per la professora.
Crear un espai on els alumnes puguin penjar documents, veure els dels companys i comentar-los.
Crear un espai alternatiu per a entregar, corregir i avaluar tasques diverses. eleccio de la eina NING Aparentment senzilla d'utilitzar per alumnes de 1er de la ESO (12 i 13 anys).
Amb un funcionalitat similar al Facebook, que la majoria dels alumnes coneixen.
Amb un Blog incorporat, on penjar documents, i amb la possibilitat d'escriure comentaris.
Amb una funcio d'enviament de regals que pot servir com a sistema de votacions, doncs es poden analitzar les estadistiques.
Amb un sistema d'administracio de funcions i control de les aplicacions senzill i molt intuitiu de fer funcionar. LA NING ES FA GRAN... TECNOMAC1. (Tecnomac1.ning.com) La professora crea la Ning i envia una invitacio a cada alumne amb un text que indica els passos que han de fer. Els alumnes es creen un gmail, que nomes utilitzaran per a feines relacionades amb el treball a l'institut. L'alumne accepta la invitacio i es crea un usuari. LLIÇONS APRESES I CONCLUSIONS No tots els alumnes han estat capaços de treballar comodament en aquest espai virtual: 60 alumnes de 98 s'han donat d'alta a la Ning i d'aquests 40 han escrit i penjat el seu text al Blog.
La interaccio entre els alumnes que han penjat el text ha estat satisfactoria, doncs han comentat els textos dels companys al forum i han participat de les votacions per a escollir el text que mes els garadava.
la professora ha perdut la por a algunes d'aquestes eines informatiques i esta fent creixer les ganes de plantar noves llavors.
Molts alumnes han apres que internet els ofereix eines per a aprendre i per a intercanviar coneixements amb els companys. queda molta feina per a fer... pero cada vegada hi ha mes ganes per part de l'alumnat i el professorat...
Full transcript