Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

WEB 2.0

Tema sobre la WEB 2.0 pels alumnes de 4r d'ESO de l'IES Parets
by

Manu Aguilera

on 27 September 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of WEB 2.0

http://ca.wikipedia.org/wiki/Web_2.0 Definició wikipedia El terme Web 2.0 (emprat des del 2004 fins a l’actualitat) s’associa habitualment amb les aplicacions web que faciliten la compartició interactiva d’informació, el disseny centrat en l’usuari i la col·laboració dins el World Wide Web. Alguns exemples del Web 2.0 serien les comunitats basades en web, les xarxes socials, els llocs de compartició de vídeos, els wikis i els blocs. Un lloc Web 2.0 permet als seus usuaris interactuar amb altres usuaris o canviar el contingut del lloc; en front dels llocs web no interactius on els usuaris es limiten a mirar passivament la informació que se’ls proporciona. La Web 2.0 se refiere a una nueva generación de Webs basadas en la creación de contenidos producidos y compartidos por los propios usuarios del portal. Definició de microsoft http://www.microsoft.com/business/smb/es-es/internet/web_2.mspx Web 2.0 a Moltes empreses que ofereixen servei de núvol, fan signar contractes que permeten que la nostre informació que posem al núvol acaba sent compartida amb l'empresa que ens ofereix el servei., o pot acabar essent propietat seva.

Risc de pèrdua de dades. El fet de tenir que fer copies de seguretat amb la empresa que ens ofereix el servei del núvol, per la possible pèrdua de dades del núvol, amb el cost que pot suposar pot ser un inconvenient.. També em de dir que la possibilitat del robatori de les nostres dades del núvol es provable per tant també s'haurà de negociar un protocol de seguretat per aquestes.

. Legislació a Internet, molts Països utilitzen diferents lleis sobre el tractament de dades, el que aquí esta permès en un altre no. Pots infringir lleis en un hipotètic us a nivell global. Inconvenients Una avantatge directa és, la flexibilització de l'organització (el núvol permet el treball col·laboratiu, i flexibilitzar la rigidesa de l'estructura. Donant-li clau de valor i fent la empresa més competitiva. Donant opció al teletreball (treballar des de casa)

Una altre avantatge directa és es la reducció de costos en:
maquinari, programari i manteniment, ja que el fet de treballar el gran volum de les dades en núvol, ens permetrà no tenir ordinadors de tanta capacitat, moltes aplicacions en núvol són gratuïtes, i reduirem el cost de les llicencies i com que aquests programaris són gestionats per tercers ja no ens correspon fer el manteniment ni les actualitzacions.

. Una avantatge indirecta de treballar en núvol, es la reducció de costos en la organització i la gestió, ja que les dades o feina la tenim on volem i quant volem. (Sensefer desplaçar elements físics, ni nosaltres mateixos)
. Avantatges: CLOUD COMPUTING Permet tenir els arxius actualitzats
(Dropbox) les persones que i tenen accés poden treballar amb el contingut des de diferents llocs
(GOOGLE DOCS) software (SAAS) tot tipus d'aplicacions que estan al núvol videoconferències
(skype) Accedir a la informació que tinguis al núvol des de qualsevol lloc i moment, només amb connexió a Internet CLOUD COMPUTING Possibles usos
Full transcript