Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Copy of Academy: Prezi Workflow in 15 minutes

How to use Prezi - Interface and workflow
by

Steven Vandevenne

on 21 June 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Copy of Academy: Prezi Workflow in 15 minutes

Geralateerde argumenten Eens je de tekst en kaders op hun plaats hebt is het tijd om je verhaallijn te ontwikkelen. Zie het als een reisje plannen. Stel je voor dat je Prezi deze foto was Je kan gelijktijdig praten over ideeën, verschillende delen en hoe ze met elkaar in realtie staan. Dank je! Je zou kunnen praten over de poes, de koeien, of de hele schuur. En je zou de zoom functie kunnen gebruiken om foto's van ieder onderdeel te maken. Ik zou je graag willen laten zien hoe je eenvoudig een fantastiche Prezi kan maken. mijn naam is Esther heb je een paar minuutjes? Hoi, details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... Speel Belangrijk onderdeel Goed nieuws Hoe beginnen? Je kan ook simpelweg een Prezi van een andere auteur hergebruiken (als deze gedeeld is voor hergebruik)

Dit kan inspiratie geven. Maak je dan zorgen over het onderwerp: als de lay-out of de structuur je aantstaat, begin dan de tekst aan te passen... Schrijven Het is tijd om belangrijke items, relaties aan te duiden. het is tijd om je focus te vinden. Nu heb je een geweldig overzicht van je ideeën. Focus En natuurlijk, dit is een interactief proces.

Door prezi's gemakkelijke manier te gebruiken, kan je je ideeën ontwikkelen, hoe ze met elkaar gerelateerd zijn en hoe je ze kan tonen. Dubbel klik_ Doe het met Prezi: Title Body Title Sleep om het tekstvak van maat te veranderen Verander de stijl van het tesktvak Zebra Options Doe het met Prezi een beetje meer... Startblok In Prezi kan je een hierarchie aanduiden door grootte.
Dingen die belangrijk zijn maak je groter, maak relaties duidelijk en geef hen de nodige lay-out.
Door dit te doen: Je houdt een goed overzicht, je vindt relaties en Prezi helpt je nadenken over wat je wilt zeggen. De resultaten zullen heel visueel zijn, zelf zonder illustraties of cliparts. Slecht nieuws 1. 3. Geweldig idee Heel goed grapje om te beginnen Toekomstige plannen Wat mensen zeggen Hoe kunnen we dit doen? Snelheid Middelen Ervaring Als je nog geen duidelijke structuur in gedachte hebt voor je Prezi, voeg dan gewoon alles in waar je aan kan denken: ideeën, details, foto's.
Eens ze allemaal op het doek staan, zal het gemakkelijker zijn om een structuur te creeëren. 2. Als je al weet wat je wilt zeggen, , begin dan gewoon te schrijven.

Als je eerst ideeën wilt ontwikkelen kan Prezi je helpen.

Hier zijn 3 goede manieren om te starten: Dubbel klik ergens met je muis, en schrijf daar de belangrijkste ideeën. Daarna kan je inzoomen op ieder idee en de details toevoegen. onderwijs Cool!
Dit wil ik!!! Dubbel klik om tekst te schrijven of om bestaande tekst aan te passen. Dingen verplaatsen Ideeën Volgende stap: Duur van het spel Evenement 1 Evenement 2 Evenement 3 Klik op een object en de transformatie-zebra verschijnt. Zo gebruik je de Zebra: Klik op het +menu in de Zebra om opties te kunnen uitvoeren met je selectie. Dit is het bellen menu. Het bevat de meeste van de tools die je zal gebruiken. Klik op de bellen om ze te activeren. Klik op 'insert' en 'load file' om illustraties ed toe te voegen. Je kan 'shapes' gebruiken om tekst te markeren, vormen en pijltjes toe te voegen. Vind de Focus En focussen op de belangrijke delen. Boodschap Dit is een kader ('Frame') Doe het met Prezi: Klik op 'Frame' in het menu en kies een type kader. Sleep dan met je muis om een kader te tekenen. Cirkelvormige kaders zijn ideaal om een focus extra te benadrukken. En het is gemakkelijk om ze te zien wanneer je uitzoomt. Je zal een klein teken bovenaan zien terwijl je schrijft om te laten zien welke kant de bovenkant is. Haakjes zijn subtieler en geven een beter totaalbeeld. Richt je focus op een deel van een zin Zodat je details kan toevoegen. Dus, je kan:
tekst schrijven door dubbel te klikken.
Spelen met de lay-out door de Zerbra te gebruiken.
focus punten zoeken door de kaders te gebruiken. Nog een ding... Om te zien hoe je woorden, illustraties en kaders te zien zullen zijn in je presentatie, klik op 'show'. Dit zal je naar de presentatie mode leiden waar:
Je op een object klikt om in te zoomen.
Je op de achtergrond klikt om terug uit te zoomen.
Je de pijltjes (boven en onder) gebruikt om in en uit te zoomen. Hint: Je kan op ieder moment op de spatiebalk drukken om te navigeren tussen de 'show' mode en de 'edit' mode. Je kan ook de spatiebalk ingedrukt houden en even navigeren in de 'show' mode en dan weer verder gaan met editeren eens je loslaat. Verhaallijn Doe het met Prezi Laat het zien met Prezi Klik op 'Path' Klik dan op de objecten die je in je pad wilt opnemen. Eindigen 1 2 3 4 5 Sleep de grote cirkels:
naar de achtergrond om deze stap te verwijderen
naar andere objecten om ze in het pad te betrekken Sleep kleine cirkels op de lijn om ze op te nemen in het pad. Klik op deze knop om een kader te creeëren vanuit het huidige beeld, en voeg het toe aan het 'pad'. 'Delete All' zal je hele 'pad' verwijderen. O Klik op 'show' om de presentatie te starten Ga naar een volledig scherm Blijf op het pad Nu kan je door je Prezi klikken op verschillende manieren:
Gebruik de knoppen
Gebruik de pijltjes
Gebruik een afstandsbediening Je kan op eender welk moment uitzoomen of omkeren. Klik op 'Next' om terug naar je pad terug te keren. Hou de 'volgende' knop in en stel een timing in voor automatisch afspelen. Om terug naar start te springen, houd de 'vorige' knop ingedrukt en selecteer 'Back to start'. Door het pad te gebruiken:
kan je gemakkelijk met een afstandsbediening werken.
wannneer je je Prezi online plaatst zullen bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren. De laatste soort kader is de gevulde rechthoek. Dit geeft het meest dia-achtig gevoel. Voor wie en door wie? gebruikt voor verschillende doeleinden Voor- en nadelen internet Geralateerde argumenten Geralateerde argumenten Geralateerde argumenten Geralateerde argumenten
Full transcript