Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Logbog - Døden

Mathias, Sebastian og Johanne.
by

Mathias Kjær

on 8 April 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Logbog - Døden

DØDEN Interview med præst, eller andre mennesker.
Digte.
Citater fra døde mennesker.
Deprimerende tegninger.
Billeder af himmel, natur etc. Til imens vi snakker.
Spørgsmål til folk på gaden.
Personlige meninger.
Citater fra bøger, historie bog og andet mere videnskabeligt.
Interview med mette.
Ting fra film.
Syn på religion i forhold til døden.
(Hvilke teorier findes der.)
(Selvmord og selvskade.)
(Noget om COD.) Ting vi skal have gjort:

J - Vi skal have ringet til folk vi skal interviewe.
M & S - Vi skal have planlagt logbogen.
A - Vi skal have skrevet en synopse.
A - Vi skal have skrevet manus.
J mm. - Vi skal have filmet, så det passer til manus.
A - Vi skal have samlet citater, digte, bøger mm.
S - Vi skal have tegnet noget godt shit.
A - Vi skal have fat i kamera og mic, som vi kan bruge hele ugen.
A - Vi skal have planlagt noget vi alle sammen kan lave.
Problem formulering:
Vi vil undersøge hvordan forskellige individer ser på døden. hvad tror de der sker før og efter døden, og hvorfor tror de som den gør? Hvad føler enkeltpersoner om døden? Vi kigger især på folks personlige følelser omkring den. MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Sebastian, Mathias & Johanne. Skrive spørgsmål til præst mm.
Skrive Hent kamera
Interviwe mennesker
filme
Evt. skrive
Snak med Anne 10. 30 Hent kamera og filme
Redigere og skrive synopse
Redigere. Hent kamera
Skrive og filme
Interviewe Mette Logbog omkring døden.

- Idag har vi lavet et spørgeskema der refererer til vores emne "Døden" som vi vil dele ud i 7, 9 og lærerværelset.
Vi har aftalt tid Onsdag kl 10. med Præsten og skrevet spørgsmål til præsten Andreas og læreren Mette. Vi er halvt gået i gang med at finde folk på nettet vi kan citere.
Vi har noteret hvad døden er i de forskellige religioner ved hjælp af bogen "Tro og Traditioner." Som Mette gav os. D. 4 April Interviewe Andreas (præst) Kl 10.00 DØDEN! Johanne: Jeg synes det er gået godt. Vi har alle sammen lavet noget, og det føles som om vi ikke har travlt, hvis bare vi fortsætter med at arbejde som vi gør. Sebastian: Jeg syntes at det er gået godt. vi er kommet godt i gang. Mvh. - Sebastian Runland. Mathias: Det er gået fremragende, og vi er godt på vej. D. 5 April D. 6 April D. 7 April D. 8 April Vi har været rundt i 9. og 7. for at dele spørgeskemaer ud. Detgik godt, fordi de har så mange forskellige meninger, at vi 100% kan bruge det til noget.

Vi er lige så stille gået i gang med at skrive vores opgave og vores synopse.
Manuskriptet er godt igang. Synopsen arbejder vi på. Johanne: Jeg har abrjdet seriøst. Mathias og Sebastian
arbejdede fint i starten af dagen, men senere skete der
ikke så meget. Til gengæld vil de lave synopsen helt
selv. de laver den hjemme hvis de ikke bliver færdige,
så de får lavet noget uanset hvad. Jeg skal skrive
manus uanset hvad, så alle får lavet noget. Vi kommer
til at arbejde mere sammen når vi begynder at filme. Mathias: Jeg har arbejdet godt i dag, men da Sebastian og jeg startede på synopse gik det lidt langsomt hvilket ikke vil sige at det gik i stå men det var lige fordi vi skulle finde ud af hvad vi helt præcist skulle. Kan ikke lide at skrive synopse da det er meget kedeligt at lave. Men sådan er det jo... Sebastian: Jeg har arbejdet godt i dag, men vi gik lidt i stå da vi skulle lave synopsen. Men vi vidste ikke hvordan vi skulle gøre. Vi har lavet statestik over et svarark som vi havde lavet. Vi delte dem ud i 9 & 7 årgang lærene fik også et. Johanne skal lave Manus & mathias og jeg skal lave synopsis. Vi har lånt et kamera af vores ven Emilio. Efter frikvarteret skal vi interwieve præsten Andreas og læreren Mette.
-senere-
Vi har interviewet præsten. Det var meget indsigtsfuldt. Han var god til at forklare diverse ting så man kunne forstå dem. Det vil være en god sekvens i filmen. Vores eneste dilemma lige nu er, at det måske bliver for langt med interview'sne med Andreas og Mette. Men hellere for langt end for kort, right? Sebastian: Jeg synes at det har været en god dag. Vi har lavet et interview af præsten Andreas og læren Mette. Vi har også lavet statistik men vi skal bruge hjælp fra Steen i morgen. Mig og Mathias har lavet synopse og Johanne har lavet Statistik, vi er kommet godt i gang her i dag. Vi har også filmet rekvisitter til vores film. Johanne: Vi har alle sammen arbejdet. Vi har fået styr på alt det skriftlige. Vi låner Emilios kamera, og vi har planlagt en masse cool footage. Vi vil brige resten af dagen på at filme til vores nice montage. Når vi kommer hjem vil vi alle sammen afslutte vores synopse og vores manus. Mathias: Det er gået godt syntes jeg selv, Vi har fået styr på det med synopsen og det er godt. Johanne er igang med statistik som hun har sagt hun vil lave derhjemme. Vi har fået interviewet de 2 personer så vi er helt klar til at redigere og skrive synopse færdig. Vi har lavet manus. Vi har filmet det hele. Vi er igang med synopse. Vi mangler at redigere. Logbog:
Vi laver, as i write, synopse, og redigerer i filmen. Så alt går 100% efter planen. Johanne brugte igår noget tid på at lave nogle vildt fantastisk gode statistikker og drenge og piger. Hun mangler lærere, men er i tvivl om hun skal lave dem nu, eller vente, for lærerene har ikke alle sammen afleveret endnu. Hun kan heller ikke helt finde ud af, om Mathias og Sebastian er 100 % med på hendes idé... ><
Vi har en diktafon. Vi skal snart optage. Sebastian: Det er gået godt i dag, vi har fået lavet meget og vi har været meget engargeret, vi har lavet synopse og johanne har editet i vor film. så det har været en meget genial dag og er meget tilfreds med dagen. :D Mathias:Vi har fået lavet RIGTIG meget i synopsen og vi er næsten færdige nu. Jeg synes vi alle sammen har lavet en rigtig stor indsats idag. Johanne: Vi har alle sammen arbejdet rigtigt godt idag, for at bliver færdige med synopsen, og at redigere. Vi skal bare skaffe et stik til diktafonen, og så kan vi begynde at redigere. Redigere og skrive synopse Logbog: vi er færdige med filmen, og synopsen. Alt er klappet og klart. Vi har stenet i en halv time. Sebastian: Vi er færdige med vores synopse som vi har arbejdet på hele dagen, jeg syntes at vi alle har lavet noget fornuftigt her i denne uge. og jeg tror at det bliver rigtig godt... Mvh Sebastian Runland. Mathias: Vi er færdige, og vi er klar til fremlæggelse. Jeg synes vi alle sammen har gjordt en god indsats på dette projekt. Så må vi se hvordan filmen bliver. Johanne: Jeg har siddet derhjemme, og arbejdet på at redigere filmen. Det tog halvanden time, og den resterende halve time brugte hun på at se heroes.
Full transcript