Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Prezent - Porsche Boxster

Prezent Presentaties - Onafhankelijkheid. Dat is voor ons in de eerste plaats een gevoel. Maar ook een ideaal: je eigen identiteit hebben. Je eigen weg gaan. Je eigen leven leven. Hoe kan dit beter dan in een roadster.
by

Prezent Presentaties

on 21 September 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Prezent - Porsche Boxster


Onafhankelijkheid. Dat is voor ons in de eerste plaats een gevoel. Maar ook een ideaal: je eigen identiteit hebben. Je eigen weg gaan. Je eigen leven leven.

Hoe kan dit beter dan in een roadster, een concept waarbij de vrije geest altijd al centraal stond. Vrijheidssymbolen zijn in de loop der jaren veranderd, maar vrijheid zelf is nog steeds in een oogopslag te herkennen. Je ziet het, hoort het en voelt het - al in de eerstvolgende bocht.
De nieuwe Boxster
statement van onafhankelijkheid
Design.
Het exterieur van de nieuwe Boxster is geïnspireerd door een rijke geschiedenis. De luchtinlaten aan de zijkanten herinneren aan de 550 Spyder. Bovendien belichaamt het ontwerp van de nieuwe Boxster de som van alle ideeën die wij over de toekomst hebben. Elke spier van de auto is veerkrachtig, gespannen en klaar om gereden te worden.
360
Achterkant.
De geprononceerde spatschermen benadrukken de wielen en – samen met de luchtinlaten aan de zijkant – het middenmotorconcept. Dat roept herinneringen op aan de 718 RS 60 Spyder, een lichtgewicht sportwagen met middenmotor, die zowel bij langeafstandsraces als bij bergraces zeer succesvol was.
Voorkant.
DE VOORKANT

De verticale lijn van de koplampen is een verwijzing naar de Porsche racewagens uit de jaren zeventig. Door de grote, markant vormgegeven luchtinlaten straalt de voorzijde van de Boxster kracht uit. De lange wielbasis en de lage, naar voren getrokken voorruit onderstrepen het lange wigvormige silhouet.
De motor
Achterspoiler.
Meest in het oog springend aan de achterzijde: de spoiler. Deze schuift bij 120 km/h automatisch uit en zorgt voor minder opwaartse kracht. Esthetische aerodynamica. In ingeschoven toestand gaat de rand van de spoiler over in de vorm van de expressieve achterlichten in led-techniek
Boxster
Boxster S
265 PK
315 PK
3.4 liter 6 Cilinder
2.7 liter 6 Cilinder
Commercial.
Het gevoel van vrijheid met één druk op de knop? Het bestaat. De nieuwe Boxster modellen beschikken standaard over een volledig elektrisch bedienbare cabrioletkap. Het openen en sluiten duurt bij draaiende motor slechts 9 seconden – bij een snelheid tot 50 km/h. Bij stilstand kan het dak zelfs op afstand worden bediend via de autosleutel.
openen &
sluiten duurt

9sec
Cabriolet kap.
Kleurkeuze.
Interieur.
Uiteindelijk komt het gevoel van vrijheid van binnenuit. Het interieur van de nieuwe Boxster modellen is dan ook bewust ontworpen als een statement van onafhankelijkheid
onafhankelijk van trends
Cockpit.
Het 3 spaaks sportstuurwiel biedt veel grip. Kenmerkend voor de Boxster: de 3 ronde instrumenten.

Het rechter instrument bevat nu een 4,6 inch tft-beeldscherm voor informatie van de boordcomputer, communicatie en audio instellingen of route-informatie van het navigatiesysteem in combinatie met het optionele PCM.
1
2
3
Chassis.
Wie uit zijn dak wil gaan, mag het contact met de weg niet verliezen
.
Remmen.

Op de Boxster en Boxster S worden op de vooras en de achteras aluminium monobloc remzadels met 4 zuigers toegepast. Deze constructie onderscheidt zich door een hoge vormstijfheid en een laag gewicht. Voor een uitzonderlijk snelle respons en een lichte bediening. Een nieuwe generatie remzadels op de vooras – in combinatie met grotere remblokken en een nieuw ontwikkelde rembekrachtiger – maken een verder verbeterde remwerking en stabiliteit mogelijk. Ook bij langdurige belasting
dank voor uw aandacht
Prezent Presentaties
Filip van Riessen
Full transcript