Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

BRANDBOOK LINDA.

No description
by

Paulien Schiettekatte

on 5 November 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of BRANDBOOK LINDA.

VOOR WIE IS LINDA. MAGAZINE BEDOELD?

LINDA. richt zich op de vrouw tussen de 20 en 49 jaar. Ze is druk met haar werk en gezinsleven in de weer. Afspreken met vriendinnen doet ze regelmatig; samen naar een restaurant, de film en het theater. Als ze de tijd neemt voor zichzelf, leest ze veel tijdschriften en boeken of kijkt ze haar favoriete serie op tv. Ze is geïnteresseerd in mode, accessoires en cosmetica. Lekker in haar vel zitten en zichzelf blijven, vindt ze belangrijk. Ze is open, eerlijk, zegt waar het op staat en heeft zelfspot. Liefde en humor staan op nummer één.
€ 4,25
Vrijdag 31 oktober 2014
Editie nr. 124
Het jaar 2003
START LINDA. MAGAZINE
DESIGNELEMENTEN
LINDA. is een in 2003 opgericht vrouwentijdschrift rondom, en in nauwe samenwerking met, tv-persoonlijkheid Linda de Mol. Elk nummer heeft een thema waarbij De Mol zelf op de cover staat, gekleed in de stijl van het thema van het nummer van die maand. LINDA. werd in 2004 verkozen tot 'Tijdschrift van het Jaar'.

In november 2012 kwam het honderdste nummer uit. LINDA. wordt uitgegeven door uitgeverij Mood for Magazines, een dochteronderneming van Sanoma Uitgevers.
LINDA. magazine wordt vormgegeven door Studio Room. Hierdoor heeft het magazine een herkenbare stijl. Het LINDA. logo is groot, strak en opvallend. Grote en opvallende koppen worden afgewisseld met fijne en kleine fonts. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van de combinatie tussen schreef en schreefloze fonts.

Niet alleen de vormgeving heeft een herkenbare stijl, ook het beeldmateriaal. Het meeste beeld dat gebruikt wordt, is zelf geproduceerd. Hierdoor komen de kernwaarden ook tot uiting in de fotografie. Foto’s worden vaak paginagroot geplaatst en de fotografie is herkenbaar door de vaak pure en realistische manier van fotograferen. Er wordt gewerkt met bekende, vooral Nederlandse fotografen, stylisten en visagisten.

BRANDBOOK LINDA.
Wat willen we uitstralen?
LINDA. magazine heeft niet de doelstelling het hipste tijdschrift te willen zijn, maar het is wel scherp, verrassend en een magazine met een eigen stijl. Het biedt een stuk herkenbaarheid, een kijkje in het leven van iemand anders en zorgt voor een moment van ontspanning.
KERNWAARDEN
LEF
HUMOR
PERSOONLIJK
NUCHTER
HERKENBAAR
ONLINE & OFFLINE
WWW.LINDANIEUWS.NL
MOBIELE APP LINDA. NIEUWS
Online
Offline
LINDA. MAGAZINE
TIJDSCHRIFT VAN HET JAAR
FOTOGRAFIE
JA! LINDA VS. NEE! LINDA
JA! LINDA
NEE! LINDA
Thema's
Persoonlijk
Sterk
Gedurfd
Ambitieus
Ontevreden
Afstandelijk
Verlegen
Saai
Onmogelijk
LINDA. magazine x 5
Full transcript