Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Deres nye kundekonsulent

No description
by

Ingjerd Kristine Lie

on 23 June 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Deres nye kundekonsulent

Jeg har alltid vært nysgjerrig på, og likt å snakke med mennesker. Dette var en stor motivasjon i valget av studie, både sosiologi og arbeids- og organisasjonspsykologi. I tillegg har det gitt grunnlag for valg av jobb ved siden av studiene, nemlig i helsesektoren.

Jeg er typen som lett blir kjent med folk og jeg får tilbakemelding på at jeg raskt skaper tillitt. Jeg har opplevd at dette fører til åpenhet og ærlighet i møte med andre, .

Jobbe med mennesker
Min bachelorgrad i arbeids-og organisasjonspsykologi gir meg et godt faglig grunnlag for stillingen. Temaer som rekruttering, personalledelse og kommunikasjon har jeg fått satt ut i praksis bl.a. gjennom frivillig verv som konfirmantleder. Her var jeg hovedleder og arbeideidet sammen med 7 andre ledere. Jeg fikk tilbakemelding på at jeg ga utfordringer og oppgaver som var i tråd med deres kompetanse og engasjement. Dette er noe jeg ønsker å ta med meg i i møte med kunder.
Faglig bakgrunn
Ingjerd K. Lie
Ferdigheter
Ingjerd K. Lie
Kundekonsulent i Skuteviken Personell
Hvorfor søker jeg?
Hvorfor Skuteviken Personell?
Da jeg så deres bedriftsstrategi og måten dere ønsker å arbeide på ble jeg veldig motivert til å arbeide for dere. Verdier som Ærlighet, trivsel og arbeidsglede er noe som virkelig appellerer til meg. Både faglig sett, men kanskje mest personlig. At man tenker at "ærlighet varer lengst" er noe jeg virkelig er enig i og er noe jeg virkelig ønsker å jobbe mot.

Jeg har også fulgt med på deres spennende vekst og vei mot spesialisering de siste årene- Derfor ser jeg for meg Skuteviken Personell som en arbeidsplass som sitter på mye kunnskap og erfaring som jeg ønsker å lære av.
Jeg ønsker å bidra til videre vekst i Skuteviken Personell.

Håper denne presentasjonen vekket interesse! Jeg kommer gjerne innom for en nærmere prat om min CV og mine muligheter hos dere.

Og til slutt:
Som Arbeidsplassrådgiver i Mellomrom Arkitekturpsykologi AS laget jeg bl.a. presentasjoner for workshops, analyser og skrev tilbudsbrev. I møte med disse oppgavene kom mine MS- Office ferdigheter godt med. Det jeg ikke kunne, lærte jeg meg raskt.
Som kundebehandler i Geomatikk AS hadde jeg telefon som hovedverktøy, og trivdes med dette.
MS-Office
Jeg snakker flytende engelsk og har ved flere anledninger benyttet Engelsk som arbeidsspråk. Bl.a. som arbeidsplassrådgiver hvor jeg hadde internasjonale kolleger.
Fruent in English
Relasjonsorientert

Glimt i øyet

Positiv

Allsidig

Initiativrik
Pålitelig

Uredd

Engasjert

En lagspiller

Løsningsorientert
Jeg er 26 år og har en bachelorgrad i arbeids- og organisasjonspsykologi. Min drøm er å jobbe innen HR- feltet, og gjerne en dag i fremtiden å få jobbe som personalleder. Denne stillingen ser jeg som et godt steg på denne veien. Jeg ser samtidig muligheten til å jobbe med det jeg interesserer meg for, nemlig rekruttering, kommunikasjon og mennesker. Jeg er derfor veldig motivert for å søke på stillingen som kundekonsulent.
Full transcript