Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Chiens et Chats

No description
by

Thijs Ghering

on 18 December 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Chiens et Chats

De hoofdpersonen in het verhaal: Théo, hij is de jongen die in het begin de ontdekking doet. De honden, het verhaal gaat over de problemen met de honden. 's Ochtend voordat Théo naar school wil gaan hoort hij ineens een knal in de voortuin. Hij gaat kijken wat er is en ziet dat de brievenbus is opgeblazen. Voor het hek ziet hij ook een brief liggen.
In de brief staat: 'Ik hou niet van honden!' Na school gaat hij meteen naar het politiebureau. Daar vertelt hij aan de commissaris het hele verhaal. Volgens hem moet hij het eerst aan zijn ouders vertellen, en ondertussen belt de commissaris de buren om ze te waarschuwen. De volgende dag gaat Théo samen met zijn ouders naar de buren om te vragen of die ook iets hebben gemerkt. Elke buur die een hond heeft, heeft iets gehad als bedreiging. De een een brief, de andere vuurwerk en weer een ander een rattenval. Alle buren met honden komen samen om te overleggen wat ze tegen de bedreigingen kunnen doen. Uiteindelijk besluiten ze dat de vader van Théo in de tuin gaat slapen met alle honden. De hele nacht gaat het goed en de honden blijven rustig. Maar 's ochtend worden ze ineens heel onrustig en beginnen ze allemaal hard te blaffen. De vader van Théo wordt wakker en ziet dat er vuilnismannen zijn die vuilniszakken ophalen, alleen zijn de vuilniszakken wel allemaal gescheurd. Net nadat de vuilniswagen is weggereden horen ze weer een knal en ligt er een brief voor de poort. De vader van Théo verdenkt de vuilnismannen ervan en geeft ze aan bij het politiebureau. Daar leggen ze uit waarom ze het deden.
'We dachten dat de honden steeds alle zakken open scheurden en daarom deden we dat. Maar nu blijkt dat het de katten waren en niet de honden.'
Full transcript