Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

cricket

No description
by

Anusha Samia Siddiq

on 5 January 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of cricket

Cricket spilles på en stor oval eller cirkelrund bane. Inde midt på banen er der et rektankel. På vær ende af rektanklet er der 3 gærdepinde. Ovenpå ligger der to overliggere, og tilsammen danner de gærdet.
Chricket bold og bat
Cricket bolden er lidt større end en tennis bold. Men cricket bolden er bare rød, tung og er meget hård. Battet er ligesom et rundboldbat. Men cricket battet er bare meget større og tungere.
Hvad er cricket?
Cricket er en sportsgren som kun halvdelen af verden spiller. Cricket spilles i lande som: England, Australien, Indien, Pakistan, Sri Lanka, New Zealand, Bangladesh Danmark og Syd Afrika. Det er det mest moderne sport efter fodbold.
profetionelle
Der er mange profetionelle cricketspillere fx: en meget kendt spiller fra pakistan, Shahid Afridi og englands spiller Taylor.
Min far
Min far Mohammad Siddiq var også en meget stor cricketspiller. Han havde været på landsholdet og var spiller i svanholm cricketclub. Min far var nummer 97 og havde spillet i lang tid. Han har vundet en masse medaljer og pokaler.
spillet
cricket går ud på at det ene hold starter med at batte. så skal det andet hold gribe. Batteren står på den ene ende af rektanklet i midten. Så står kasteren på den anden side. Bag batteren står kepperren. Kepperren er den der griber ligesom i baseball. Det gælder om at få flest point. Det højste er 6 point og det mindste er 1. Man får point i forhold til vor højt man skyder. Hvis den bold man skyder, bliver græbet, så er man ude. Vis kasteren kaster bolden, og battet rammer bolden, og kepperren griber er man også ude.
video
her er der en video af en cricketkamp:
cricket
Cricket bane
slut
Full transcript