Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Вработените во училиштето

No description
by

Tanja Metikosh

on 21 October 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Вработените во училиштето

Вработените во училиштето
Директор на училиште
Стручни соработници
Библиотекар
Хигиеничарка
Се грижи за хигиената во нашето училиште, за ние да престојуваме во здрава средина.
Го чува богатството во нашето училиште а тоа се КНИГИТЕ. Секој што сака да чита често ја посетува библиотеката за да позајми книга.
Стручните соработници
Се грижат за сите ученици во училиштето, им помагаат на наставниците , ги советуваат родителите.
Директорот
Се грижи за
целото училиште,
за сите ученици
и сите вработени.
Хаусмајсторот ги поправа сите работи што ќе се расипат.
Чичкото од обезбедување се грижи за нашата безбедност
Од продавачот во книжарницата можеме да купиме училишен прибор
и помага на директорката во нејзината работа.
Секретарката
Ни помага да ги разбереме своите постапки и да станеме подобри.
Психолог
Ни помага да го подобриме
нашето учење и нашата работа.
Педагог
Им помага на учениците
кoи имаат посебни потреби.
Дефектолог

Наставничката не поучува.
Не воспитува за да бидеме подобри луѓе.
Наставничка
Игра со нас!
Игра со нас :)
Одговара на нашите прашања.
Не теши кога сме тажни.
ПЕКАРОТ- Ја приготвува нашата ужинка
Сите вработени во училиштето се грижат за доброто на нас учениците.
Full transcript