Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

PROJEKTI LOON

No description
by

Diola Sula

on 9 December 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of PROJEKTI LOON

PROJEKTI LOON
Pajisjet e projektit
Avantazhet dhe disavantazhet
Permbajtja
C'eshte Projekti Loon?
Arsyet e krijimit te Projektit Loon
Teknologjia e Projektit Loon
Algoritmi i funksionimit te Projektit Loon
Funksionimi i antenave tokesore
Funksionimi i pjeseve te balones
Avantazhet dhe disavantazhet
C'eshte Projekti Loon?
Projektuar nga Google ne fund te vitit 2012
U be zyrtar ne janar te vitit 2013
Testet e para u bene ne qershor 2013
Synon mbulim te plote interneti me ane te balonave, me kosto me te ulet dhe duke perdorur resurset natyrore:
energjine e diellit
levizjen e eres
Perdor frekuencat e radios
Arsyet e krijimit te Projektit Loon
Teknologjia e Projektit Loon
Algoritmi i Funksionimit te Projektit Loon
Projekti Loon
Antenat tokesore
Zarfi i balones
Flete plastike polieteni
Gjatesia: 12 m
Gjeresia: 15 m
I bashkangjitet nje parashute per rastet e uljes
Jetegjatesia: 100+ dite
Panelet Diellore
Ve ne funksionim cdo pjese te elektronikes
Prodhon nje fuqi prej 100 Watts
mban njesine ne funksion
karikon baterine e cila e mban njesine ne funksion gjate nates
Pajisjet
Skema e qarqeve qe kontrollojne sistemin
Antenat per komunikim
Balone-Balone
Balone-Antene Tokesore
Baterine per perdorimin gjate nates
Full transcript