Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Pewdiepie horror games

No description
by

Nicolle van der Wal

on 19 October 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Pewdiepie horror games

Pewdiepie Horror Games Meet Pewdiepie Amnesia Slender Grudge Ao Oni zijn echte naam is Felix Kjellberg hij is 22 jaar oud hij begon zijn horror games op youtube te vertonen omdat hij zeker wist dat hij ze nooit alleen durfde te spelen hij begon in Oktober 2010 hij heeft meer dan1.5 miljoen
subscribers en meer dan 400 miljoen
video views Amnesia: The Dark Descent neemt de speler de rol van Daniel aan, een aan geheugenverlies (amnesia in het Engels) lijdende man gevangen in het herenhuis van een vijand genaamd Alexander. De enige aanwijzingen van Daniels ware identiteit zijn zijn herinneringen en notities achtergelaten door hemzelf. Door die notities komt hij erachter dat hij Alexander moet doden. De speler moet op zoek naar Daniels dagboeken en andere notities om daarna het mysterie van het herenhuis op te lossen Ao Oni is een van de vele spellen die Pewdie speelt. Je bent een jongen die vastzit in een huis met een paar vrienden, er gebeuren vreemde dingen in het huis en je vrienden verdwijnen.
In de loop van het spel vind je ze terug maar ze overleven het niet, een paars monster: Ao Oni, dwaalt door het huis en probeert iedereen te vermoorden, je komt hem erg vaak tegen en je moet hem dan afschudden, je kan wegrennen, jezelf verstoppen of jezelf insluiten achter een traliedeur. Pewdiepie speelde ook een spel genaamd The Grudge. Je bent een huis binnengegaan, daar word je opgesloten.
Door het huis zwerft een geest achter je aan, The Grudge. De geest neemt de gedaante aan van een vrouw, meisje of een klein jongetje, je hoort vele enge geluiden en het is een erg eng spel.
Het spel zelf is afgeleid van een film.
Het doel van het spel is ontsnappen aan de geest en ondertussen proberen niet dood te gaan Verzamel acht bladzijden
Met deze korte zin begint Slender, een horrorspel. Je weet niet wie je bent, waar je je bevindt of waarom je zo nodig ’s nachts door het bos moet wandelen. Dit gaat om jou, je zaklamp, het bos en de Slenderman.
Slender man is een paranormale verschijning die enkele jaren geleden is uitgevonden via een uitdaging op de Something Awful-fora. Wanneer kinderen het wezen zien, zouden ze niet veel later spoorloos verdwijnen. Het uiterlijk ervan valt nog het beste te omschrijven als een spierwitte man zonder gezicht die een maatpak draagt en veel te lange ledematen heeft.
Full transcript