Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Studio Dizajn 2

No description
by

Endrit Kadriu

on 25 February 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Studio Dizajn 2

Muzeu Etnografik
Prof.Dr. Binak Beqaj
Cand.MSc. Vlora Aliu

Punoi: Endrit Kadriu
Analiza e Situacionit


Gjendet në lagjën e
Universitetit të Prishtinës


Sipërfaqe: 97 ari (9.727.65 m2)


Jug-Perendim shtigje për këmbësorë,
Veri-Lindje rrugë për automjete
Analiza
Funksionale
dhe
Konstruktive
e Bodrumit
Pikëpamja Konstruktive:
Pikëpamja Funksionale:
Sipërfaqe: 800 m2

Gjithsej 14 kthina

Funksionet Kryesore:

Mirëmbajtja

Deponimi

Sigurimi

Servisimi

Themel Pllakë

Mure të Themelit
Analiza
Funksionale
dhe
Konstruktive
e P
ë
rdhes
ë
s
Pikëpamja Konstruktive:
Gjithsej 20 kthina
Funksionet Kryesore:

Qarkullimi i
Publikut


Hapësira për
Ekspozime


Aktivitetet
Kulturore
Kthina e Veçantë
Etnografike
Harta Etnografike e

Shqiptarëve

çdo 500 vjet
(500 P.E.S – 2000 E.S)
Pikturë Antike
Etrus(r)e
Veshje Kombëtare
Shqiptare

Diletim

Mbi 50 Shtylla

Sistem Modular
7m; 7.5m

Shtyllat 30 x 30,
Shtyllat e kupollës
40 x 40

Analiza
Funksionale
dhe
Konstruktive
e Katit të Parë

Sipërfaqe 600 m2

Mbi 12 kthina, të orientuara kah veriu, jugu dhe perëndimi

Funksionet kryesore:Hapësirat për staf - zyret

Hapësira teknike e
auditoriumit

Libraria
Pikëpamja Funksionale:
Pikëpamja Funksionale:
Pikëpamja Konstruktive:

Kapriata (Auditoriumi)

Shtylla 30 x 30 cm
Analiza
Funksionale
dhe
Konstruktive
e
Kulmit

Sip
ërfaqe e
Gjelbëruar


Mundësi Shfrytëzimi

Ndihmon në mbrojtjen nga
vërshimet, dhe izolues i mirë
Pikëpamja Funksionale:
Pikëpamja Konstruktive:

Kulmi Gjelbër me sipërfaqe afër 2000 m2
Përshkrimi i Materialeve
Fasadë Guri të Zi
Blloka nga Guri i Bardhë
Përshkrimi i Materialeve
Granit i Zi
Gurë Natyral Akrylik
3D-ja
3D-ja
3D-ja
Faleminderit
Për Vëmendjën!
Përfundim
Ne jemi krijuesit e Arkeologjisë të së ardhmës!
Të lëmë gjurmët tona!
3D-ja
Full transcript