Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Copy of Climate 1

No description
by

Dardan Kaqi

on 7 October 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Copy of Climate 1

Astronomia
Shqiponja
Altari
Mjellma
Denebi
Lyra
Vega
Kurora
Veriore
Arkturi
Spika
Antaresi
Arusha e
Vogel
Ylli Polar
Arusha e
Madhe
Reguli
Polluksi
Procioni
Siriusi
Rigeli
Aldebarani
Kapella
Betelgjezi
Fomalhauti
Pegazi
Andromeda
Kasiopeja
Plejadet
Ndarja e Astrronomis
Astromteria

Mekanika Qiellore

Sferike
Praktike
Teorike
Astrrofizika
Ast.Yjore
Radioastronomia
Kozmogonia
Kozmologjia
Punoi: Liranda Haxhimustafa
Pikat,vijat dhe harqet themelore ne sferen qiellore
Sfera qiellore
Rrathet e medhenje dhe te vegjel
Vertikalja
Zeniti dhe Nadiri
Horizonti matematik
Punoi: Anita Alija dhe Artina Kela
Vertikali
Boshti i botes
Ekuatori qiellor
Meridiani qiellor
Paralelet ditore
Almukantarati
Kulminimi i trupit qiellor
Rrotullimi i dukshem i sferes qiellore.Dita Yjore
Rrotullimi i dukshem
Rrotullimi i vertet
Yjet cirkumpolare
Yjet anticirkumpolare
Dita Yjore
Punoi: Ilda Zeka
Punoi: Ema Muhaxhiri
Faleminderit per vëmendje
Punoi: Dardan Kaqi
Dielli
Merkuri
Venera
Marsi
Jupiteri
Full transcript