Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Make your likes visible on Facebook?

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline.
You can change this under Settings & Account at any time.

No, thanks

Katy Perry

van Ellen Peeters
by

Ellen Peeters

on 29 May 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Katy Perry

Katy Perry
Back to werk. Volledige naam: Katheryn Elizabeth Hudson
Geboorteplaats: Santa Barbara (VS)
Geboortedatum: 25 oktober 1984, 28 jaar
Beroep: zangeres, stemactrice, songwriter
Genre: Pop
Instrumenten: vocaal, gitaar
Labels: capitol, EMI Katy's doorbraak kwam er in 2008 met het liedje I kissed a girl. Dit nummer stond op nummer 1 in meer dan 20 landen maar zorgde ook voor grote controverse in de verenigde staten.
Haar eerste album, one of the boys, was ook een succes. Katy Perry beschreven in drie woorden: Doorbraak Waarom ben ik fan? grappig Intussen heeft Katy al een tweede album (en haar derde komt uit deze zomer) Teenage Dream. Waaruit de hits zoals Firework, E.T., Last Friday Night (T.G.I.F.) en de belangrijkste Teenage Dream komen.
Ze maakte ook nog een nieuwe versie: Teenage Dream: The Complete Confection. Met drie nieuwe singles: Part Of Me, Wide Awake en Dressin' up. En een paar remixsingles. Katy Perry trouwde op 23 oktober 2010 met Russell Brand. Hun huwelijk vond plaats in India en werd gevierd in besloten kring. Hun huwelijk eindigde eind 2011 toen Katy volop aan het toeren was over heel de wereld.
Nu had ze al een paar maanden een nieuwe vriend: John Mayer. Maar sinds 2 weken is het ook daarmee mis gelopen. 'Tijdelijk', zegt een vriend van het koppel. Ik ben fan van Katy Perry omdat ze haar teksten zelf schrijft en haar teksten over eigen levenservaringen gaan. De liedjes helpen mij bij het studeren, tegen de stress of zenuwen en vooral als ik een slechte dag heb.
I'm a katycat!!
Katy Perry is... Identiteit Albums John
Mayer Russell
Brand De Sims De Sims is één van de bekendste computerspelletjes.
Katy Perry zong ook enkele liedjes in voor De Sims 2 en aan De Sims: Katy Perry pakt uit heeft ze volledig meegewerkt. In dit spelletje kan je meubels, kleding en kapsels die ook voorkomen in de clipjes kiezen en ze heeft hiervoor ook een aparte versie van Last Friday Night ingezongen. De smurfen Katy Perry sprak de stem in van Smurfin in de film De smurfen. In de film gaat de bekende tovenaar Gargamel samen met zijn kat weer op zoek naar de smurfen. De smurfen worden weggejaagd uit hun eigen wereldje en komen terecht in een totaal andere wereld, de onze. Meer bepaald in Central Park in New York. Daar beleven ze een groot avontuur door opzoek te gaan naar hun eigen dorp en uit de handen te blijven van Gargamel. Extra's Sesamstraat Ze had ook een kleine rol in sesamstraat. Katy zong samen met Elmo haar hit Hot 'n Cold in maar dan in kinderversie. Adidas Katy had nog een kleinere rol in de reclamespot van 2011 van het sportieve kledingmerk Adidas vindingrijk Toen ze nog niet zo bekend was schreef Katy over de honderd liedjes, er zijn dan ook nog meer dan 50 liedjes die nooit zijn uitgekomen maar wel opgenomen. nummer 1 Ze scoorde met verschillende liedjes, waaronder I kissed a girl, een nummer 1 hit die in ongeveer 20 landen wekenlang in de hitlist stonden. Parfum Purr Purr was het eerste parfum dat Katy lanceerde, in 2010. Voor het flesje werd ze geïnspireerd door haar kat, die Kitty Purry heet. Het parfum ruikt naar citrusvruchten, een heel sterke geur. Meow Meow was Katy's tweede parfum, het werd op de markt gebracht in 2011. Katy zelf beschrijft het als een zusje van 'Purr' en de geur is iets zoeter. Dit komt waarschijnlijk door haar wereldtournee waarin veel snoepgoed voorkwam. De geuren zijn van peer, kamperfoelie en vanille. Mijn favoriete... Clip: Waking up in Vegas liedje: Teenage Dream samenwerking: met Timbaland: If we ever meet again Huwelijk Film Katy Perry Movie: Part of Me 3D Deze film gaat over de weg die Katy Perry moest afleggen om haar droom waar te maken, beroemde zangeres worden.
Tijdens de film volgen we Katy op haar California Dreams Tour.
De film laat zien hoe moeilijk de weg voor Katy was voor ze kon doen wat ze wou doen. Je ziet hoe moeilijk Katy het had met de scheiding van Russell Brand en hoe 'n grote druk er op haar schouders lag. En dat Katy niet alleen moet optreden maar ook mee de beslissingen neemt. Je ziet ook dat ze veel belang aan haar fans hecht.
Naar aanleiding van de film werden ook twee nieuwe liedjes gemaakt: Part of me en Wide Awake, maar worden alleen gebruikt als intro en bij de aftiteling
De film is uitgekomen op 28 juni 2012 en duurt 97 minuten.
Full transcript