Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Design Expert reprezintă prototipul emisiunilor existente în

No description
by

Valentina Andronic

on 28 February 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Design Expert reprezintă prototipul emisiunilor existente în

Design Expert reprezintă prototipul emisiunilor existente în întreaga Europă, Federația Rusă și SUA unde și-au demonstrat funcționabilitatea prin rezultate înalte.
MediaEx-Online îşi propune realizarea unei emisiuni, în care se va descrie în imagini faptul cum se realizează în practică un proiect de design interior. Prin sprijinul designerului și echipei de experți, vom aduce publicului sfaturi utile, profesioniste care apoi pot fi aplicate în practică de ei în propria locuință. În acelaşi timp, prin intermediul emisiunii Design Expert ne propunem crearea condiţiilor de trai decente pentru familiile social-vulnerabile.
Scopul Proiectului:
MediaEx-Online propune singura emisiune de profil din Republica Moldova şi care tinde să vină în sprijinul tuturor.

Scopul proiectului este promovarea unui model eficient şi profesionist de implementare a unui proiect de design. Exhipa de experţi MediaEx-Online aduce publicului cele mai reuşite proiecte de design interior, cele mai calitative produse şi cele mai moderne modalităţi de realizare a lucrărilor. Fiecare emisiune va prezenta realizarea unui proiect de design interior în cadrul locuinţelor familiilor social-vulnerabile.
Emisiunea Design Expert apare în peisajul audio-vizualului ca un factor intermediar între producători, comercianţi, specialişti, din domeniul construcţiilor, decoraţiunilor şi amenăjărilor pentru casa, dar si pentru accesorii, utilităţi si gadget-uri pentru living şi camere pentru tineret, si electrocasnice.
În cadrul emisiunii se prezintă interviuri cu specialişti din domeniu: designeri, constructori, ingineri, proiectanti, etc; reportaje despre diverse produse şi servicii din domeniu; reportaje inedite, care scot în evidenţa ingeniozitatea unor oameni, reportaje despre case din diverse materiale de constructie; promotii si oferte; accesorii pentru casa din lumea electrocasnicelor.
Avantajele Partenerilor:
Strategiile de marketing oferite de piaţa autohtonă sunt epuizate, iar agenţii economici în căutarea unor noi modalităţi de a-şi spori procentajul de vânzări cheltui sume enorme pe instrumente inutile. Pe lângă aceasta, aceleaşi companii cheltuie sume impunătoare pentru a-şi demonstra responsabilitatea socială. În realitate niciuna dn cele menţionate nu funcţionează proporţional cu sumele investite. Un proiect media-socal ar permite ca sumele investite odată să aducă un dublu rezultat, iar datorită faptului că o emisiune de acest gen este nouă pe piaţa autohtonă, aceasta va spori interesul publicul şi va aduce roade pentru procentajul de vânzări.
Publicul-ţintă al emisiunii este format din oameni din toate categoriile, cu vârsta cuprinsă între 18 si 70 ani. Alături de aceştia si evident printre aceştia se numără specialiştii în domeniu, care ne sprijina in mod constant, prin mail-urile primite în timpul şi dupa emisiune, sugerandu-ne diferite subiecte sau oferindu-ne sprijinul. La aceştia se adaugă sugestiile şi întrebarile telespecatatorilor dornici să afle răspunsuri la problemele care îi frământă.
Full transcript