Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Problemet sociale dhe shendetsore ne Afriken nensahariane

No description
by

Elio Veli

on 15 May 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Problemet sociale dhe shendetsore ne Afriken nensahariane

Problemet sociale dhe shendetsore ne Afriken nensahariane
Problemet kryesore që ne shohim në Afrikën nën-Sahariane janë kryesisht degradimi i tokës dhe shkretëtirës, të cilat po ndikojnë në jetesën e miliona njerëzve në zonat rurale. Ne gjithashtu kemi vërejtur disa probleme të rëndësishme rreth qasjes në burimet e ujit dhe higjienës në zonat rurale dhe urbane.

Uganda
Nje nga problemet qe shqeteson sot shtetin e Ugandes ka të bëjë me fëmijët ushtarë, 20 mijë ose 30 mijë, askush nuk e di shifrën e saktë të të vegjëlve që detyrohen të luftojnë, që bëhen skllevër të shfrytëzimit seksual, që vuajnë urinë e nuk mund të arësimohen e as të kurohen.
Location 3
Full transcript