Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

EL VALOR DE LES SÈRIES DE DIBUIXOS ANIMTS

Treball de Recerca de 2n de Batxillerat, realitzat per Clara Deulofeu i Altés el curs 2012/2013
by

Clara Deulofeu Altés

on 23 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of EL VALOR DE LES SÈRIES DE DIBUIXOS ANIMTS

Conclusions Inici Què són les sèries de dibuixos animats? 1. Els hàbits socials, familiars i escolars dels nens estan molt influenciats per les sèries de dibuixos animats.

2. Segons les dades del meu treball podriem dir que el coneixement que en tenen els pares és molt baix.

3. Alguns dibuixos animats aporten valors positius als nens (Doraemon, el gat còsmic), i d'altres no tant (Bob esponja). El valor de les sèries de dibuixos animats Dades extretes de les enquestes dels nens. Dades extretes de les enquestes dels pares NENS afirmen 56% Introducció: -Elecció del tema principal

-Buscar la hipòtesi del treball Hipòtesi del treball - Els hàbits socials, familiars i escolars d’un nen estan influenciats per les sèries de dibuixos animats?

- Quin coneixement tenen els pares dels hàbits televisius dels seus fills?

- Les sèries de dibuixos animats són una bona font de valors positius per als més petits?
- Conjunt d'episodis àudiovisuals pensats per a la televisió que giren al voltant d'uns personatges amb uns problemes que volen resoldre.

- Van nèixer al 2a meitat del s. xx

- Fins als anys 90 dirigits només a públic infantil.

- Actualment n'hi ha per tots els públics; nens, joves i adults. El 48% dels nens Català

El 40% dels nens Català i Castellà El 1r canal Clan TV

El 2n canal Súper 3 Canals líders: Idioma de preferència: Sèries líders: Bob esponja.
Doraemon i Bola de drac
Phineas i Ferb El 33% les miren al MATI, al MIGDIA, a la TARDA i al VESPRE. Els nens miren les sèries de dibuixso animats: El 54% les miren en 2 o 3 d'aquests moments del dia. El 13% les miren en 1 d'aquests moments del dia. (Matí/Migdia/Tarda/Vespre) Quins àpats fan els nens mentre miren els dibuixso animats? (Esmorzar/ dinar/ berenar/ sopar) Un 56% miren els dibuixos en els 4 àpats del dia. Un 18% els miren en 3 àpats del dia. Un 27% els miren en 2 àpats del dia. Un 3% els miren el 1 àpat del dia. Quan fan els deures els nens? El 47% dels nens els fan ABANS de mirar la TV. El 39% dels nens els fan DESPRÉS de mirar la TV. El 14% dels nens els fan MENTRE miren la TV. Com poden afectar en l'àmbit social les sèries de dibuixos animats? El 59% miren els dibuixos animats SOLS. El 33% els miren amb els GERMANS. El 8% els miren amb un ADULT. 92% Sèries preferides segons els pares... BOB ESPONJA DORAEMON SCOOBY DOO Hores dedicades a mirar dibuixos animats Un 36% 2h/dia Un 32% 1h/dia Un 29% -1h/dia Un 3% 3h/dia o més Quins àpats fan els nens mentre miren les sèries de dibuixos animats? (Esmorzar/dinar/berenar/sopar) Un 7% fan els 4 àpats mentre miren les sèries de dibuixos animats. Un 10% fan 3 àpats mirant-les. Un 29% fan 2 àpats mirant-les. Un 37% fan 1 àpat mirant-les. Un 17% no fan cap àpat mirant les sèries de dibuixos animats. Un 12% dels pares pensa que els nens són els "amos" del comandament. Un 11% dels pares afirmen que quan se'ls treu el comandament del televisor als seus fills passa això: <<Fan una rabieta i comença una baralla familiar>> <<En el moment en què els nens tenen la completa llibertat d'utilitzar el comandament del televisor és quan vénen els problemes i les baralles.>> Nens + Completa llibertat PROBLEMES i BARALLES Quan fan els deures els teus fills? ABANS de mirar la TV DESPRÉS de mirar la TV NO miren la TV a la TARDA. ABANS i DESPRÉS 79% 14% 5% 2% Metodologia Enquestes Comparació enquesta nens i pares. PARES afirmen 7% NENS afirmen 3% Mirar els dibuixos animats en els 4 àpats. PARES afirmen 37% Mirar els dibuixos animats en 1 sol àpat. No mirar els dibuixos animats en CAP àpat. PARES afirmen 17%. NENS afirmen 0% Fer els deures ABANS de mirar les sèries de dibuixos animats. NENS afirmen 47% PARES afirmen 79% Fer els deures DESPRÉS de mirar els dibuixos animats NENS afirmen 39% PARES afirmen 14% Fer els deures MENTRE miren els dibuixos animats. NENS afirmen 14% PARES afirmen 0% NENS i NENS
1r Primària PARES i MARES 52 42 La Salle Sant Celoni Recollida de dades Anàlisi de dades
Full transcript