Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ENERGIES

No description
by

adrian luna

on 2 June 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ENERGIES

¿¿¿
L'energia renovable ées l'energia generada per recursos naturals—com la llum solar, el vent, la pluja, les marees i l'escalfor geotermica—que son renovables (recuperades naturalment). Que son? ENERGIES RENOVABLES solar Eolica mareomotriu hidraulica Tipus denergies renovables L'energia solar ées l'energia que proveé del Sol en ones electromagnetiques. La utilitzacio d'aquesta energia per a fins humans es renovable ja que l'energia rebuda del Sol no minva pel fet d'utilitzar-la.


L'energia mareomotriu es la que resulta d'aprofitar les marees, es a dir, la diferencia d'altura mitjana dels mars segons la posicio relativa de la Terra i la Lluna, i que resulta de l'atraccio gravitatoria d'aquesta ultima i del Sol sobre les masses d'aigua dels mars.
La energia hidraulica es una energia renovable que prove de l'aprofitament de l'energia mecanica de la caiguda de l'aigua. Des de temps molt antics s'han bastit molins hidraulics la peça de treball dels quals era moguda per la força d'un corrent d'aigua. Des del segle XIX la capacitat potencial i energia cinetica de l'aigua s'ha transformat en energia electrica en una instal·lacio anomenada central hidroelectrica.

Energia eolica es l'energia obtinguda del vent,es a dir, l'energia cinetica generada per l'efecte dels corrents d'aire, i que es transformada en d'altres formes utils per a les activitats humanes.
Full transcript