Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

P.E.I.

Programa d'Estudis Integrat
by

pedro nadal

on 10 March 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of P.E.I.

Exemplificació:

Programa d'Estudis Integrats (PEI)
Dansa
Música
Altres característiques
Quins són els objectius?
Intentam
facilitar que:
A qui està
destinat?
Com influirà?
Què és?
És un programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, per poder integrar els Ensenyaments de Música o Dansa i els Ensenyaments d'Educació Secundària Obligatòria o Batxillerat
Està destinat als alumnes que estudien simultàniament els Ensenyaments de Música o Dansa i els Ensenyaments d'Educació Secundària Obligatòria o Batxillerat.
Racionalitzar l’horari escolar de l’alumnat que cursa els Ensenyaments Professionals de Música o Dansa i els Ensenyaments d'Educació Secundària Obligatòria o Batxillerat.

Millorar el rendiment de l’alumnat, coordinant els horaris d’ambdós ensenyaments, facilitant al màxim el procés educatiu.

L'alumnat gaudirà de més temps per assistir a activitats culturals fora del conservatori com concerts, exposicions, obres de teatre, incrementant d'aquesta forma la seva cultura artística.

Minimitzar el risc de lesió en ubicar l'horari de dansa al matí. D'aquesta forma s'eviten les sessions quan l'alumnat ja arrossega el cansament físic i mental de tot el dia, i el seu grau de concentració és menor.

L’alumnat estigui en condicions d’afrontar amb bones perspectives d’èxit l’ESO i el Batxillerat conjuntament amb els Ensenyaments de Música o Dansa.

En finalitzar el Batxillerat i els Ensenyaments Professionals s’estarà en condicions d’afrontar els estudis universitaris i els Ensenyaments Superiors de música o dansa.

Optimitzar l’ús del temps no lectiu per part de l’alumnat.
El PEI s'integra dins el Pla de Llengües de l’IES, i per tant, aquells alumnes que ho desitgin es podran acollir al programa i cursar l’assignatura de matemàtiques en llengua anglesa, d’acord amb la normativa vigent.

Tant a l'ESO com al Batxillerat es podran fer tots els itineraris.

Es podrà participar al PEI i només cursar les matèries comunes de Batxillerat.Recordau que en aquest cas han de cursar només les matèries comunes de Batxillerat i que aquests alumnes, després de finalitzar 2n de Batxillerat, també han finalitzat 6è d’Ensenyaments Professionals de Música o Dansa (article 50.2 de la Llei 2/2006, de 3 de maig, d’Educació).
Els grups a l’IES són homogenis. Es a dir, es conformaran només amb alumnat PEI a les assignatures comunes.

Per poder participar al PEI els alumnes han d’estar matriculats als Ensenyaments Professionals de Música o Dansa al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats establirà uns criteris de selecció per a l’admisió si la demanda és superior a l’oferta de places escolars al PEI.

En cas que un alumne/a abandoni aquests ensenyaments, perdrà la seva plaça al PEI i s’integrarà a un grup ordinari.
Més informació
Full transcript