Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

El celler més antiga és fundada a Armènia antiga

No description
by

Glenda Jiménez Roque

on 13 June 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of El celler més antiga és fundada a Armènia antiga

3100aC
1700aC
800aC
4100aC
1200aC
LINEA DEL TEMPS DEL VI
Armènia antiga
El que sabem que és el celler més antiga es basa en l'antiga Armènia. El lloc va ser descobert en 2007 per investigadors de la UCLA.
Egipte

Els faraons s'eleven al poder a Egipte. Comencen a fer una substància semblant al vi a partir de raïm vermells i, per la seva semblança amb la sang, l'utilitzen en les cerimònies. Durant aquest temps, els egipcis entren en contacte amb els jueus, així com els fenicis. Seria els fenicis que cultivaria el vi i comencen a estendre per tot el món.
nord-Israel
Els arqueòlegs van descobrir recentment un celler de 3.700 anys d'antiguitat al nord d'Israel. Els científics que han estudiat els resultats diuen que més de 500 litres de vi s'emmagatzemaven abans en aquest celler.
Fenicis
Els fenicis de començar a operar a través de la Mediterrània, incloent el Mig Orient (dia actual Israel) i que s'estén al voltant de la mar del nord d'Àfrica als punts a Grècia i Itàlia. Va ser durant el seu comerç que també van portar amb ells el vi, que es transporten en gerres de ceràmica, així com la vinya.
Grècia

Els grecs, que havia estat exposada al vi pels fenicis, van començar a perfeccionar la beguda. Vi es converteix en un símbol per al comerç, la religió i la salut. Un déu es nomena en honor de vi: Dionis.
Romans
Els romans prenen vi com a pròpia, la creació de Bacus, el seu propi déu del vi, vi i crea una part central de la seva cultura, igual que els grecs havien fet. Ells es basen en els mètodes de cultiu i formalitzen del grec fins al punt que el terroir és reconegut i collites famosos són gaudits per dècades.
El vi al mou món

Vi viatja al Nou Món i li ha portat a Mèxic i Brasil pels conqueridors. El vi es propaga a través d'Amèrica del Sud a partir d'aquests dos llocs originals.
1569
380
2010
Full transcript