Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Lync 2010

No description
by

Balfin Group_Training

on 16 May 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Lync 2010

Do more with less
Çfarë është LYNC?
Microsoft LYNC 2010
- Lidhje virtuale midis punonjësve të një kompanie;

- Një prej risive më të fundit në fushën e mesazheve në kohë reale zhvilluar nga Microsoft;

- Karakteristikat e social network të përdorura në proceset e biznesit.
Çfarë mund të bëjë LYNC?
- Thirrje zanore dhe mesazhe në kohë reale;

- Mundësi për t'ju bërë te ditur kolegëve nëse je në zyrë dhe nëse mund të përgjigjesh ose jo;

- Mundësi për të mësuar në kohë reale se çfarë janë duke bërë kolegët;

- Mundësi për të bërë share prezantime në PowerPoint ose direkt desktopin;
Pse Lync?
- Kontroll kostosh;

- Përmirësim produktiviteti;

- Rritja e efektivitetit operacional.
Kontaktet klasifikohen në bazë të:

- Grupeve
- Statuseve
- Lidhjeve
Activity Feed:

- Komunikoni statusin personal

- Informoheni mbi aktivitetin e kolegëve
History Folder:

- Çdo mesazh ruhet në një folder në outlook
Microsoft LYNC 2010
Balfin Group
Albania-2013

Komunikim të mbarë në LYNC!
Përgatiti: Dea Babo
©2013
Për më shumë informacion konsultoni prezantimin në Powerpoint.
Full transcript