Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Skype for Business

Office 365 Skype for Business
by

Dobri Jovevski

on 29 December 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Skype for Business

Со напредната интернет технологија насекаде околу нас е-учењето досигнува експанзија
Поради динамичниот живот и брзиот ритам на работа учењето треба да е...
ефективно...
ефикасно...
Виртуелната училница претставува креирање повисока димензија во процесот на учење.
Форма на учење со користење на он-лајн комуникација помеѓу...
Во склоп на платформата


има апликација
Ваквиот начин на учење овозможува комуникација и соработка во реално време од било кое место во светот со повеќе учесници користејќи компјутер, мобилен телефон, таблет и интернет конекција.
Достапно
Флексибилност
Исплатливост
Интерактивност
Визуелно учење
Аудио запис од предавањето
Можност за споделување на материјали
On-line учење клуч за успешно учење
Ученик-ученик
Топ 10
придобивки од он-лајн учењето преку
Материјали од презентацијата во електронска форма
Искуства и видувања од реализираните онлајн обуки
Други личности кои можат да пренесат знаење
Што претставува
виртуелна училница?
наставник-ученици
Креирање на
Skype
состанок преку
Outlook
Автоматско абдејтирање
на присутните
Full transcript