Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Natech Tim

Hier laat ik zien hoe de mixer in elkaar zit
by

Tim Bosman

on 31 March 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Natech Tim

Mijn Prezi gaat over..... De Mixer!!! Het eerste probleem waren de schroeven... ze waren driehoekig... maar ik heb ze uit eindelijk gewoon los gekregen. De schroeven zijn los.
Dit is de binnen kant. dit is het 'Turbo' knopje.
De hardste stand. Als je op het blauwe ding duwt. duw je op het gedeelte wat ik aan wees op het laatst in het filmpje dat zorgt ervoor dat je na het gebruik de staven waarmee je mixt kunt 'ejecten'. hier schroef ik een deel los zodat ik het eruit kan halen en het is los! En dit is de schakelaar door met het schakelaartje heen en weer te gaan kun je bepalen hoe hard hij gaat aan de hand van de verschillende draden Dit is de onderkant het elektrische deel van de mixer hier zie je de draaiingen die de mixer normaal heel veel sneller maakt. De gele dingen zitten normaal tussen een soort schroef die ze heel snel rond doet draaien waar de kloppers in zitten. Dit is dus die schroef. hier heb ik dus die lange dunne schroef onderin los gedraaid dit is de kern.
(de ventilator , de Rotor en het kleine deel van de rotor waarop steenkoolborsteltjes zitten(daardoor zitten er een zwarte streep.)) dit deel tussen mijn duim en wijsvinger heet de stator. die heeft een elektrische veld waardoor de rotor die hierdoorheen zit gaat draaien. Grote deel Rotor Kleinere deel rotor De steenkoolborsteltjes er is dus een veertje dat zorgt dat er druk op de steenkool borsteltjes staat op het kleine deel van de rotor En nu dan maar weer proberen om hem in elkaar te zetten.... Nou.. bijna toch? :D Nog even alle onderdelen. benodigheden: kruisschroevendraaier
nijptang
Handen :D Made by
Tim Bosman 1C!

Medemogelijk gemaakt door:
Tomado :D de Stator en Rotor
Full transcript