Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Tregtia Elektronike, ndërtimi i një aplikacioni e-commerce

No description
by

Anisa Selimi

on 30 September 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Tregtia Elektronike, ndërtimi i një aplikacioni e-commerce

UNIVERSITETI I TIRANËS
FAKULTETI I EKONOMISË
DEPARTAMENTI "STATISTIKË DHE
INFORMATIKË E ZBATUAR"
Tezë Diplome
“Tregtia Elektronike në Shqipëri, ndërtimi i një
aplikacioni e-commerce”

Punoi:
Anisa SELIMI
Udhëheqës shkencor:
Prof. Asoc.Dr Nevila BACI
Tiranë,Tetor, 2014
“Tregtia Elektronike në Shqipëri, ndërtimi i një aplikacioni e-commerce”

Përmbajtja
Çfarë është Tregtia Elektronike?
Tregtia Elektronike në Shqipëri
Ndërtimi i aplikacionit
Përshkrimi i aplikacionit
Çfarë është tregtia elektronike?
"Tregita Elektronike është tregtimi(marketingu), shitja ose dërgimi i mallrave dhe shërbimeve me mjete elektronike."
Proçesi i Tregtisë Elektronike
Burimi: USAID, DM Consulting Services, (Dhjetor 2013), Drejt Tregtisë Elektronike.
Llojet e Tregtisë Elektronike
Biznes me biznes
Biznes me konsumator
Lloje të tjera të e-commerce

Lloje të tjera të ecommece


Pagesat elektronike
Tregtia Elektronike në Shqipëri
Përdorues të Internetit në Shqipëri-->60.1 % të popullsisë.
Legjislacioni. Në maj të 2013 ndryshime të ligjit "PËR TREGTINË ELEKTRONIKE"
Bizneset e-tregtare në Shqipëri
Bizneset shqiptare (shembuj)
Kompanitë e shitjes së pajisjeve elektronike (Neptun, Globe, Shpresa.al)
Librari (Shtëpia e Librit)
Dyqane Farmaceutike (Farmacia Ime)
Agjensi punësimi (Duapunë.com)
Hotele, restorante
etj
Ndërtimi i aplikacionit
Përshkrimi i aplikacionit
FALEMINDERIT !
Website i përdoruesit
Paneli i administratorit
Faqja kryesore
Faqja e një produkti të vetëm
Shporta
Kasa
Porositë
Profili i përdoruesit
Sistem logimi për admin
Paneli i administrimit
Kategoritë
Produktet
Shto një produkt
Ndrysho të dhënat e produktit
Full transcript