Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Date med en engel

No description
by

Caroline M

on 16 September 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Date med en engel

Date med en engel
af Ronnie Andersen

Personkarakteristik
[Opgave 1] Beskrivelse af hovedpersonen/Danny
Han møder Miriam og falder med det samme for hende. Han kalder hende en engel, altså "ikke en med vinger og alt det der fis", men hans engel.
Miriam er hans første rigtige kæreste, og han er rigtig glad for hende. Hun prøver at få ham til at stoppe med at tage en masse stoffer, men han sidder allerede lidt for dybt. Hun vil gerne ud og besøge hans venner og tage til fester, men stoffer siger hun nej tak til. Han lyver nogle gange over for hende, men til sidst får hun sandheden ud af ham, hvilket må sige at han stoler på hende.
Bogen handler om en ca. 17-årig dreng, der bor i København. Han har intet navn, som de andre karakterer bruger om ham, derfor vil han her, blive omtalt som hovedpersonen eller HP.
Hovedpersonen går i 10. klasse, som han så tidligt i bogen bliver smidt ud af pga. for meget fravær. Han hænger ud i København med sine venner, Petter og Skildpadden. De prøver alle slags stoffer, som kokain, LSD og svampe. HP ser alting i en film. Han beskriver alt med filmiske udtryk.
Lavet af Caroline
Han tager en masse stoffer og kan slet ikke stoppe. Han får abstinenser og kommer ud i en masse lort, rent ud sagt. Han bliver, som sagt, smidt ud af skolen og skal så til at starte på teknisk skole, men er ikke helt så sikker. Han er ikke så god til at knytte sig, og virker meget bange for at knytte sig for meget, hvilket kan skyldes hans fortid. Hans forældre forlod ham, og så kom han i plejefamilie. Moren døde af kræft, nogle år før historien finder sted, og det har nok taget ret hårdt på ham. Hans kærlighed for film stammer fra hans plejemor, som plejede at se film med ham og forklare hvordan filmene foregik og blev lavet. Hans plejefar er alkoholiker og HP ville ikke bo sammen med ham, så han flytter hjemmefra.
Han er en lidt flad person, da det er ham der fortæller, og bogen/hans tanker foregår som i en film, så man får ikke så meget af vide om ham, men mere om de andre personer og omgivelserne omkring ham.
Full transcript