Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Perdorimi dhe Ruajtja e mjeteve Shkollore

No description
by

Artan Asllani

on 3 February 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Perdorimi dhe Ruajtja e mjeteve Shkollore

Qellimi i 3 mujorshit te pare eshte qe femijet te njoftohen me qendren te kujdesen per higjenen personale dhe aty ku jetojn te mesojn si te sillen ne shtepi rruge dhe ne klas, si te prezentohen si duhet ta ruajm librin, fletren, lapsin dhe gomen dhe mesimi i 3 ngjyrave.

QELLIMET
VJESHTA
DIMRI
PRANVERA
VERA
Artan Asllani
Higjena personale
Higjena Kolektive Tema Ditore
Rreguullat e mia
Une kujdesem pre veten

Vjeshta
Pemet
Perimet
TETOR
Pjeset e trupit
Shqisat
Ushqimi
Dimri
Ti mesojm ngjyrat te cilat perdoren me se shumti ne stinen e Dimrit, Rrobat, Festat, Dukurit e dimrit, Perimet, Frutat, Lojrat, Rreziqet qe ndodhin gjat dimrit, kafshet ne gjumin dimror, makint dhe mjetet mbrojtse.
QELLIMET
Si duhet te vishem une
Ngjyrat
Lojar
Festat
DHJETOR
Dukurit e dimrit
Makinat dhe mjetet mbrojtese
Fatkeqsit e dimrit
JANAR
Kafshet ne gjumin letargjik
Frutat
Perimet
Stinet
SHKRUT
Qellimi: Te arrim qe femijet te mesojn si duhet te vishen, ngjyrat qe perdoren me se shumti ne stinen e Pranveres, kafshet, pjest e trupit, shqisat, ushqimi, familja ime dhe anet majtas, djathtas.
QELLIMET
Veshja ime
Kafshet
Shpezet
Dallimi mes kafsheve dhe shpezve
MARS
Ngjyrat
Trupi im
Shqisat
PRILL
Qellimi: Te mesojm se si duhet te vishemi ne stinen e veres, ngjyrat qe perdoren ne stinen e veres ti pregadisim femijet qe te shkojn ne klasen e pare si duhet ta ruajm librin, fletren, lapsin dhe gomen dhe.
QELLIMET
Festojm 1 Qershorin
Pergadismi shfaqjen e fund vitit
Jam i zoti te bej vet...
QERSHOR
Presim qe te kete program te dizajnuar enkas per 4-6 vjeqar.
KAMPI VEROR
STINET E VITIT
Shtator
NENTOR
MAJ
Une kujdesem per bimet
Familja ime
Festa ime po vjen
Full transcript