Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Ликови во „ Пустина“

No description
by

olgica dimitrova

on 15 May 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Ликови во „ Пустина“

Претпоставки на Арсо:

„ Тие чесно ја извршија својата обврска.И загинаа.А тој остана да го извалка нивното лице“ ( Мрежа на дискусија и дебата)
Арсо
За Глигор

херој
активен барател на животот
полн со борба
динамичен
упорен
позитивен
оптимист
горд

За Арсо и Глигор
Арсо ја посакува
смртта
Глигор го бара излезот од смртта и светлиот пат кон она што се нарекува
живот
За Арсо

пасивен
храбар
статичен
патетичен
со фаталистичко расположение
очајник
давеник кој не бара сламка да се фати и да се спаси
ја посакува смртта
Ѓорѓи Абаџиев
Ликови во „ Пустина“
Full transcript