Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Copy of Klima ne Tirane

Klima ne Shqiperi dhe ne vecanti ne qytetin e Tiranes.
by

keli sdf

on 26 March 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Copy of Klima ne Tirane

Klima
Results
Projekt
Notes
Place your own picture
behind this frame!
Double click to crop it if necessary
San Francisco
Budapest
Important
Details
(cc) photo by Metro Centric on Flickr
(cc) photo by Franco Folini on Flickr
(cc) photo by jimmyharris on Flickr
Stockholm
(cc) photo by Metro Centric on Flickr
Klima si koncept shkencor
Elementet e klimes
Klima qe mbizoteron ne Shqiperi
Elementet klimatik përcaktohen nga qarkullimi i përgjithshëm atmosferik dhe janë:
Diellosja (insolacioni),
Rrezatimi toksorë (radiacioni),
Gjtësia e zgjatjes së rrezatimit diellorë,
Dukshmëria horizontale,
Temperatura e ajrit dhe shtresave të sipërme të tokës,
Shtypja e ajrit,
Lagështia e ajrit,
Të vrenjturit,
Lartësia e reshjeve,
Lartësia e mbulesës së dëborës,
Dendësia e dëbores,
Drejtimi dhe shpejtësia e erës.
Assets
map
details
doodles
notes
outlook
photo frame
Klima ne Tirane
Full transcript