Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Per què i per a què llegir

Animació a la lectura. IES AURORA PICORNELL
by

maru domenech

on 22 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Per què i per a què llegir

L'arbre de la lectura PER ... El bon lector Postures d'un bon lector A vegades tu tries el llibre, d'altres és ell qui et tria. El bon lector es fa, no neix Per somiar, ballar, viatjar a llocs impossibles i expressar sentiments Com llegir? No existeix un únic mètode, tria el teu.
No existeix una única postura, tria la teva. Parts d'un bon lector Per a què llegir? Per fer-nos entendre Entendre mapes i símbols. Que no ens prenguin el pèl. Per plaer Per fugir de la tristesa Per aprendre Per compartir Veure-hi amb uns altres ulls Ser més creatius Per exercitar la ment Perquè els altres no pensin per tu Per a millorar el teu vocabulari Per què llegir? Viuràs emocions Volaràs sense ales Perquè gaudiràs de cada mossegada Perquè un llibre mai et fallarà Mai es penjarà i sempre serà al teu costat Qualsevol lloc és bo. On llegir? A la nit Quan llegir? De dia A qualsevol època de l'any. A qualsevol moment. Tot sol Amb qui llegir? En parella En grup Deixa't atrapar i tindràs dret a M'acompanyes? @marudo76
la rebotica de literlengua Imatges extretes de pàgines de Facebook: "Els llibres perduts" i de Pinterest: persones-llibre. Si alguna imatge incomplís amb la llicència CREATIVE COMMONS per compartir lliurement, demano disculpes per endavant i prec es posin en contacte amb mi.
Full transcript