Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

OSO 10.klasse kosmetolog

No description
by

Sabrina Egedal

on 27 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of OSO 10.klasse kosmetolog

Kosmetolog uddannelse Hvordan uddanner du dig til kosmetolog? Hvad kan du blive efter du har gennemført din kosmetolog uddannelse? Logbog Spørgsmål og svar Har tiderne skiftet? "Jeg syntes helt klart det er ændret! Alle piger går med makeup i dag, man begynder jo helt nede i de små klasser nu, som man fx ikke gjorde for 10 år siden..Stort set alle piger bruger makeup, og nogen mere end andre." Synes du selv at du er grim uden makeup? "Jeg ved ikke om jeg er grim, men ser helt klart bedre ud med makeup!" "Ja lidt, synes jeg ligner et lille barn." "Synes ikke jeg er grim, men føler mig usikker uden." Uddannelsen i sig selv, kræver ikke særlig meget. Du skal blot gennemføre din folkeskole, være god til at omgås med andre mennesker, og ikke være bage for tæt kontakt med dem. Du skal kunne være selvsikker og ansvarsbevidst. Have en vis grad for salgsbevidsthed. Og kunne betale ca. 100 tusinde kroner, for at tage selve uddannelsen, da det er en selvbetalende uddannelse. Selve uddannelsen tager som sagt kun et år, man kan så efter det uddanne sig mere inde for hvert emne, hvis der er noget specielt som man er mere interesseret i.
Når du er færdig med dit skole forløb er der et stort valg af andre muligheder du kan uddanne dig til.
det kan fx være Hvad er det de hver især beskæftiger sig med, der netop gør forskellen? Forskellen er, at den ene uddannelse er privat hvor man selv betaler (kosmetolog) og den anden er gennem staten. Det er meget små ting der gør forskellen mellem kosmetiker og kosmetolog. Kosmetolog & kosmetiker Negle Forskellige hudtyper, eksem & acne Makeup Ansigtsmaske Massage En kosmetolog ligger både ansigtsmasker, ordner negle og giver massage. En hverdag kan bestå af mange forskellige ting.
Det kan både være et rigtig anstrengende job, samt rigtig overskridene. Mange regner ikke med, at jobbet er specielt kræver af en, men du overskrider grænser næsten hver dag.
Full transcript