Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Tánc cc

No description
by

Kelemen Krisztina

on 29 October 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Tánc cc

Ügyfélkapcsolati és Állománykezelési konferencia Vedd fel a ritmust! Mi is valósult meg a stratégiai programjainkból? "Az ügyfélközpontú és eredményközpontú működés és együttműködés.„ Célunk a Generali meglévő ügyfeleinek jobb és teljesebb kiszolgálása - Magas pénzintézeti szintű ügyfélkiszolgálással meglévő és új ügyfeleink elégedettségének javítása.

- Az ügyfélmegtartási képesség fejlesztése révén a többszerződéses ügyfelek megtartása.

- Keresztértékesítési képességünk erősítésével az egyszerződéses ügyfelek szerződésszámának növelése.

- Az értékesítési képességek javításával és hatékony termékajánlatokkal, kiegészítő szolgáltatásokkal új ügyfelek bevonása. Ügyfelünk elfogadta felkérésünket a táncra!

Igyekszünk, hogy lépéseink igazodjanak egymáshoz! Első lépés: Welcome call Üdvözlés, érzelmi töltet, prevenció A táncparketten lépésről lépésre haladunk…. Kötvényt, igazolásokat küldünk, kérdéseire választ adunk, kárt rendezünk… Egyszer csak ügyfelünk elmarad egy lépéssel…. Odalépünk hozzá Kérdezünk, adatot egyeztetünk, segítünk, megoldást keresünk Már egy táncot tudunk táncolni, miért ne próbálnánk meg még egyet? Ezúttal már ismerjük őt, határozott kézzel vezetjük, és tudjuk ezáltal valószínűbb, hogy ismét minket választ majd.. Mit teszünk, ha mégis elvesztjük? Ismét felkérjük, nem várjuk meg, hogy más megkeresse ÁLLOMÁNYÁPOLÁS KERESZTÉRTÉKESÍTÉS viselkedés az ügyféllel szemben Viselkedésünk IRÁNYÍTOTT Az ügyfél ápolásakor a díjat szolgáltatássá alakítjuk, emlékeztetjük, élethelyzetet elemzünk TUDATOS LEAD Kutatások - Casco Kutatás - Lakás Hang adatbányászat Kampányokat tervezünk Ügyféltörzs kialakítása Az ügyfél ismerete nagyban befolyásolja az értékesítést Dudás Judit Mekler Zsuzsa Lóránt István Nagy Péter Hunyadi László Bárány Nikolett "A lehetőség azokkal táncol, akik már a táncparketten vannak."
(H. Jackson Brown Jr.)
Full transcript