Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Waarom kiezen voor Willemijn?

No description
by

Willemijn Tibbert

on 27 April 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Waarom kiezen voor Willemijn?

Waarom kiezen voor Willemijn?
Even voorstellen
Ik ben Willemijn, 21 jaar oud en ik woon en studeer in Tilburg. Inmiddels ben ik officieel toegelaten tot de afstudeerfase van de PABO. Dit betekent dat ik mijn competentie examen met een voldoende behaald heb en dus afstudeerbekwaam ben.
Waarom OBS De Blaak?
Tijdens het doorlezen van de verschillende opleidingsprofielen viel mijn oog direct op die van OBS De Blaak. Ik wil namelijk heel graag op een specifiek gebied mijn afstudeeronderzoek gaan uitvoeren, namelijk op het gebied van tweetalig primair onderwijs. Aangezien een van jullie beleidsvoornemens is om te ontwikkelen tot tweetalig primair onderwijs zie ik dit als een uitgelezen kans om mijn vaardigheden in te zetten.
Engels
Van februari tot juli 2016 ben ik bezig geweest met twee opleidingsminoren, namelijk: ‘Engels in het basisonderwijs’ en ‘Het jonge kind met bijzondere onderwijsbehoeften’. Door een koppeling te maken tussen deze minoren heb ik mezelf weten te specialiseren op het gebied van Engels geven aan het jonge kind. In deze periode heb ik onder andere stage gelopen bij het innovatieve bedrijf ‘Such Fun!’. Samen met specialisten heb ik toen een lessenreeks ontworpen en ben ik als vakdocent Engels voor de klas gaan staan. Hierbij heb ik ondervonden wat er allemaal bij een goede Engels les komt kijken en heb ik mezelf verdiept in wat tweetalig primair onderwijs nou precies inhoudt. Aangezien ik mij tot nu toe vooral verdiept heb in Engels en het Jonge Kind zie ik het als een leuke uitdaging om dit in de bovenbouw voort te zetten.
Waarom pas ik bij OBS De Blaak?
Ik ben van mening dat ik goed binnen de kernwaarden van OBS De Blaak pas. Ik vind namelijk dat onderwijs moet bestaan uit kwaliteit, betrokkenheid en innovatie. Vooral innovatie is iets waar ik vol voor ga in het onderwijs en ik vind het ontzettend gaaf dat De Blaak ook gaat innoveren op gebied van tweetalig onderwijs. Bovendien sluit mijn onderwijsvisie aan bij de kernwaarden Samen Leren Groeien. Ik sta namelijk volledig achter het feit dat kinderen pas echt aan leren toekomen wanneer er voldaan wordt aan de basisbehoeften van het kind en ik geef dit dan ook ten alle tijden veel aandacht in mijn onderwijs.
Zorgzaam
Goed inlevingsvermogen
Bruisend en energiek
Gespecialiseerd in VVTO
Gevoelspersoon
Doorzetter
Gemotiveerd
Teamplayer
Behulpzaam
Leergierig
Kenmerken en competenties
De conclusie
Het lijkt mij ontzettend waardevol om bij OBS De Blaak mijn afstudeerstage te doen en ik wil heel graag mijn steentje bijdragen in de ontwikkeling tot tweetalig primair onderwijs.
Eén van mijn zelf ontworpen Engels lessen
Full transcript