Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Disseny web per la formació en TIC

No description
by

Irene Cortés

on 22 March 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Disseny web per la formació en TIC

DISSENY CONCEPTUAL WEB PER LA FORMACIÓ EN TIC DEL PROFESSORAT PROJECTE: RECURSOS TIC FOR "EVERYONE EVERYWHERE" Pàgina web per la formació del professorat de secundària. - Professors de secundària DESTINATARIS: EXEMPLES DE BONES PRÀCTIQUES Benchmarking: PROJECTE REALITZAT PER:
Irene Cortés
Míriam Fores - Interessats en conèixer recursos TIC aplicables a les aules. - Alumnes que vulguin millorar i innovar en la seva pràctica educativa. Recursos TIC Tutorial Exemples Fòrums SLIDESHARE Antonio Cañas Vargas (Universitat Granada) Continguts organitzats per funcionalitat Mancances: - Falta explicació d'ús - Falta exemples - Falta participació usuaris http://www.slideshare.net/acanas/recursos-ticmejoradocenteugr WIKI Recursos organitzats per àrees temàtiques / assignatures Mancances: - Falta explicació ús - Participació dels usuaris - Exemples d'aplicació https://wikirecursostic.wikispaces.com/REPOSITORIOS+DE+RECURSOS WORDPRESS Andreas Viklund Recursos organitzats per categories generals Mancances: - Exemples d'aplicació http://ticmaripaz.wordpress.com/ PÀGINA WEB Creada per Pla de Govern Continguts organitzats per ordre alfabètic Mancances: - Dificultat per buscar recursos Punts a favor: TUTORIALS EXEMPLES CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES I EQUIPAMENT NECESSARI APLICACIONS EN EDUCACIÓ http://www.ticne.es/producto.php Basem el nostre projecte en: CLIENT - Professors de secundària OBJECTIUS - Formació en TIC - Capacitació en àmbit tecnològic - Potenciar model educatiu innovador - Millorar pràctica docent - Qualsevol persona interessada (RECURS OBERT) MARC CONTEXTUAL - Entorn educatiu - A la xarxa obert a tothom - Principalment destinat a la docència - Destinat a la innovació educativa OBJECTIUS Promoure un ús adequat de les TIC. Conèixer les noves eines i recursos de la web 2.0. Desenvolupar les habilitats fundamentals per ensenyar utilitzant les noves tecnologies. Millorar la seva efectivitat personal i professional entre els diversos recursos tecnològics. Actualitzar les seves habilitats i coneixements per utilitzar adequadament les TIC. Reflexionar sobre el impacte de les noves tecnologies en la societat actual. Crear nous continguts i xarxes d’aprenentatge. Capacitar a tots els docents en l’aplicació adequada i significativa de les tecnologies de la informació en l’ensenyament. Participar activament en els entorns d’aprenentatge. CONTINGUTS REPOSITORI DE RECURSOS FORMACIÓ FÒRUMS FORMACIÓ PRESENCIAL - Eines organitzades per funcionalitat - Recursos de la web 2.0 - Tutorials - Exemplificacions - Fòrum de consultes - Fòrum d'experiències - Possibilitat curs formació presencial als centres educatius. - A càrreg de:
Irene Cortés
Míriam Fores RECURSOS Crear i compartir documents Galeria d'imatges -Zoho
-Scribd
-Openoffice
-Google docs -Flickr
-Picasa
-Photopeach
-Taggalaxy -Dropbox
-Wingedbox
-Adrive
-Snips Plataformes educatives i xarxes socials -Moodle
-Edu 2.0
-Wikis
-Twitter
-Facebook -Jimdo
-Weebly
-Google sites
-Webnode Crear blogs: -Blogger
-Wordpress
-Totemguard Crear continguts col•laborativament: -Wikispaces
-Boomwriter Elaboració de materials didàctics -Educaplay
-eXeLearning
-Jclic
-Webquest creator Audio, Podcasts... -Audacity
-Ardour
-Wildvoice
-Soundation Studio Crear documents visuals -Calameo
-Issuu
-Visual.ly
-Piktochart Curació de continguts -Scoop.it
-Pinterest
-Paper.li
-Srotify Crear presentacions multimèdia -Slidshare
-Prezi
-Knovio Crear mapes conceptuals i organigrames -Spider scribe
-Mindomo
-Wikimindmap
-Bubbl.us Crear timelines -Xtimeline
-Timerime
-Dipity CMS – Organització de contingut -Joomla
-Drupal
-Wordpress
-Alfresco Entorns personals d’aprenentatge -Symbaloo
-Pearltreess FUNCIONAMENT / DISSENY EDUCATIU Centrat en ús i estratègies de TIC a l'aula Obtenció de recursos qualsevol lloc/moment Recurs obert Posada en pràctica nova metodologia educativa Mitjans tecnològics com instruments didàctics Innovació educativa Capacitació i comprensió en TIC Emmagatzematge virtual Crear entorns web
Full transcript