Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Psikologji e pergjithshme

No description
by

Dritero Avdijaj

on 4 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Psikologji e pergjithshme

PSIKOLOGJIA SI SHKENCË BAZAT ORGANIKE TË JETËS PSIKIKE ZHVILLIMI I JETËS PSIKIKE TE NJERIU NDIJIMET PERCEPTIMI PARAFYTYRIMET METODAT DHE TEKNIKAT E HULUMTIMIT KUJTESA Lënda e studimit

Synimet shkencore dhe mundësitë e zbatimit praktik të psikologjisë

Historiku i shkurtër i zhvillimit të psikologjisë

Degët e psikologjisë

Drejtimet/shkollat psikologjike Metodat e të vërejturit ose vëzhgimit

Metoda eksperimentale

Metoda e të vetëvërejturit (introspeksioni)

Testi


Full transcript