Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Access Online

A new era in cash management
by

Marcel Engelman

on 25 January 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Access Online

Met Access Online van ABN AMRO heeft u altijd en overal uitgebreid inzicht en sturingsmogelijkheden voor uw (inter)nationale betaalstromen en risicobeheersing. Access Online vereenvoudigt het beheer van werkkapitaal en maakt het voor u mogelijk om financiële risico’s te beperken. Access Online gebruikt een Access Card in combinatie met een e.dentifier om:

De integriteit van uw opdracht te garanderen
De afzender te verifiëren en authenticeren Inloggen bij Access Online kan op twee manieren:

1. Voor rapportage gebruikt u een gebruikersnaam
en een wachtwoord.
2. Voor zowel rapportage als betalen gebruikt u de
Access card en de e.dentifier Alle belangrijke handelingen worden geregistreerd
in een logfile voor eventuele naslag en audit. In Access Online heeft u de mogelijkheid tot hashing van geïmporteerde files in de algoritmes MD5, SHA-1 en SHA-2. Access Online voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Alle gegevens worden gecodeerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van: 128bit SSL Encryptie
2FA (2 Factor Authentication)
RSA encryptie, PGP en DSA Met Access Online kunt u al uw bankrekeningen aansturen. Zowel nationaal als internationaal en van andere banken.

Snel transacties uitvoeren in elk land en in elke valuta.

Inzicht in en controle over al uw betaalstromen, waar ook ter wereld.

Door de volledig gepersonaliseerde rapportages bent u in staat om op basis van actuele en relevante informatie sneller nauwkeurige beslissingen te nemen èn uit te voeren. Flexibele autorisatiemogelijkheden ter waarborging van de functiescheiding in uw organisatie.

Schaalbaarheid: Access Online is geschikt voor bestanden tot 9.999 opdrachten in binnen- en buitenland.

U realiseert een kostenverlaging door centralisatie en automatisering van het betaalproces. http://www.accessonline.abnamro.com Met de speciale wizard maakt u in 3 stappen heel eenvoudig een nieuwe gebruiker aan. Per gebruiker kunt u de rollen en autorisatiebevoegdheden instellen.

U bepaalt zelf het beleid, of het nu gaat om het uitvoeren van betalingen of het inzien en maken van rapportages. Naast de online beschikbare informatie heeft
ABN AMRO ook een Servicedesk.
U kunt daar terecht voor al uw vragen inzake cash management zoals betalingen en rapportages. Met Access Online kunt u rapportages op maat maken en opslaan voor later gebruik.
Zo kunt u kiezen voor een indeling gebaseerd op bijvoorbeeld bepaalde rekeningen, soorten mutaties en periode. U kunt uw rapportages downloaden en exporteren naar verschillende bestandstypen: TSV, CSV, PDF, Word, Excel, MT940, Coda 2.2, BAI2 en Norma. Het saldo overzicht geeft u de actuele saldi van de rekeningen waar u toe bevoegd bent. In het saldo overzicht staan de eventuele voormeldingen (intradagmeldingen).

Alle intradagmeldingen van ABN AMRO en andere banken (voor zover contractueel overeengekomen en door de desbetreffende bank aangeleverd) worden getoond. Binnen Access Online kunt u via een uitgebreide zoekfunctionaliteit een overzicht maken van bepaalde transacties inclusief de details zoals begunstigde, omschrijving, etc. Voor het invoeren van uw incasso-opdrachten is een overzichtelijk scherm beschikbaar. Vrijwel iedere binnen- of buitenlandse betaling kunt u eenvoudig invoeren via de onderstaande template.

Een verzameling losse betalingen kunt u samenvoegen tot een set. Het groeperen in een set kan de overzichtelijkheid bevorderen en de set kan als geheel geautoriseerd te worden. Access Online biedt ook enkele landspecifieke betalingsschermen.
Indien u bij ABN AMRO een Belgische of een Duitse rekening heeft, kiest u voor het lokale template om nog eenvoudiger uw betaling te initiëren. Met Access Online kunt u ook SEPA-betalingen invoeren.

Bij het gebruik van een IBAN wordt automatisch het juiste SWIFT-adres gevonden. U kunt uw incasso- en betalingsopdrachten in (inter)nationale bestandsformaten vanuit diverse boekhoudsystemen importeren in Access Online. In één oogopslag heeft u zicht op alle openstaande en recent uitgevoerde betalingen en incasso-opdrachten. Via internet heeft u wereldwijd 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot Access Online. U hoeft niets te installeren en bent daardoor altijd verzekerd van de nieuwste versie. Na het uploaden van uw opdrachten kunt u via een overzichtscherm de resultaten beoordelen en indien nodig de file wijzigen. Met Access Online kunt u ook een SEPA-incasso invoeren. In Access Online is een lijst van toegestane codewoorden en hun betekenis beschikbaar voor een eventuele koppeling met uw ERP-software. Met Access Online kunt u functiescheiding aanbrengen tussen het opvoeren, rapporteren, autoriseren en versturen van opdrachten. Daarnaast is het per rekening mogelijk om begunstigdenbeperking, rekeningprocuratie en persoonlijke limieten in te stellen. Training van uw personeel in het gebruik van Access Online is zowel online als op locatie mogelijk. In elk scherm is de optie "Help" beschikbaar. U krijgt dan een compleet overzicht van alle relevante informatie over een specifieke onderwerp. Door het instellen van een vooradvies krijgt de begunstigde (of een andere belanghebbende) een notificatie per email over de uitgevoerde betaling. Binnen de rapportage module kunt u snel en uitgebreid zoeken naar specifieke informatie over een transactie. De informatie is tot 13 maanden terug online beschikbaar. U ziet in één oogopslag de saldi van al uw binnen- en buitenlandse rekeningen van zowel ABN AMRO als van andere banken. In het persoonlijk profiel kunnen gebruikers hun voorkeuren instellen voor bijvoorbeeld taal, valuta en weergave-opties. INSTRUCTIE Klik rechtsonder op en daarna op .

Gebruik de pijltjes op uw toetsenbord om door de presentatie te navigeren.

Vanuit de overzichtspagina kunt u eventueel ook zelf met behulp van de muis naar behoefte inzoomen op een onderwerp naar keuze. Start nu met Terug Vooruit Uitzoomen
Full transcript