Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Carta de serveis de la Xarxa Vives d'Universitats

Presentació dels serveis que ofereix la institució que representa i coordina l'acció conjunta de 21 universitats en ensenyament superior, recerca i cultura.
by

Xarxa Vives

on 9 January 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Carta de serveis de la Xarxa Vives d'Universitats

Gestió integral de projectes Projectes de les universitats i en col·laboració amb altres institucions i entitats.
Experiència específica en programes europeus i de cooperació universitària al desenvolupament.
Assessorament.
Coordinació i elaboració d’estudis i informes. Divulgació del coneixement Elaboració, coordinació i manteniment de guies específiques, catàlegs i repositoris en línia.
Promoció de l’activitat de recerca de les universitats.
Coordinació de publicacions.
Organització d’estands a fires i fòrums sectorials.
Canal d’amplificació de la informació universitària. Suport a formació, recerca i mobilitat Promoció de l’oferta formativa.
Gestió i difusió de programes d’ajuts a la mobilitat.
Coordinació de mòduls de màsters i de doctorats interuniversitaris.
Coordinació de grups de treball interuniversitaris (tècnics, docents i/o de recerca). Organització d’esdeveniments Jornades, seminaris i congressos.
Activitats culturals, d’intercanvi i/o formatives. Lideratge de projectes per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat 21 universitats de 4 estats de l’arc mediterrani europeu: Andorra, Espanya, França i Itàlia;
500.000 estudiants;
12 parcs científics i tecnològics La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 21 universitats en ensenyament superior, recerca i cultura.

Des de l’any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa Mediterrània. 21 universitats de 4 estats de l’arc mediterrani europeu: Andorra, Espanya, França i Itàlia. Comunitat universitària integrada per 500.000 estudiants, 40.000 PDI i 10.000 membres del PAS. Ampli catàleg de serveis innovadors i compartits de qualitat que ultrapassa la filosofia de representació institucional desenvolupada per altres organitzacions. 12 parcs científics i tecnològics universitaris, referència a Europa i el món. Pont de projecció internacional. Col·lectiu «en actiu» de gairebé 300 membres dels equips de govern de les universitats membres i centenars de professors i tècnics que participen de manera quotidiana en el desenvolupament de programes i serveis d’interès comú. Única plataforma que aplega administracions públiques i privades d’aquest territori transfronterer. Optimar recursos, millorar competitivitat i ocupabilitat amb una xarxa universitària de referència Optimar els recursos a través del treball coordinat i l’acció conjunta. Participar en els processos d’adequació de competències dels titulats a les necessitats del mercat laboral. Reforçar el paper de les institucions d’educació superior com a motor d’innovació i de millora de la competitivitat en la regió europea de què són membres. Incrementar l’ocupabilitat, la creativitat i el potencial innovador de titulats, docents i personal d’administració. Formar part de la xarxa universitària de referència del sud d’Europa i d’un pol d’excel·lència vinculat al teixit socioeconòmic i vertebrat per les institucions membres. Impactar sobre un col·lectiu universitari superior a les 500.000 persones, de manera global o segmentada. Experiència consolidada de gairebé 20 anys en el desenvo-lupament de projectes interuniversitaris i interinstitucionals, amb una reputació corporativa definida i reconeguda. Xarxa consolidada de relacions amb institucions, administracions i entitats privades, nacionals i internacionals, basada en un total superior al centenar d’aliances. Única organització que aplega i desenvolupa la seua actuació a tots els territoris de parla catalana, en tant que espai internacional vertebrat per aquestes institucions membres. Acció orientada cap al servei i cap al benefici comú de les universitats membres i de la societat en general, des del compromís per l’excel·lència en l’actuació i pels valors compartits. Flexibilitat tècnica i productiva per abordar nous projectes a través d’un equip executiu propi que en garanteix la coordinació. Experiència de 20 anys en servei i benefici comú; compromís per l’excel·lència; xarxa qualificada de relacions
Full transcript