Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Find Nemo

No description
by

Mia Jensen

on 28 August 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Find Nemo

Nemo
Nemo er en klovnfisk som er 6 år gammel og skal til at starte i skole. Han er det eneste overlevende æg fra et hajangreb hvor hans mor døde. Han bor i koreller med hans meget overbeskyttende far. En dag tager Nemo en dum beslutning for at vinde sin fars tillid, det får konserkvenser.
Marlin
Marlin er Nemos overbeskyttende far. Han er meget ked af det efter tabet af æggene og Nemos mor Coral, så han er bange for der skal ske Nemo noget da han starter i skole, og da Nemo en dag Bliver fanget, tager han ud og på en farlig rejse for at finde Nemo, hvor han møder en masse der giver ham en åbenbaring.
Dory
Dory er den første Nemos far Marlin møder på hans rejse, og det bliver en sjov fornøjelse da Dory lider af korttidshukommelse og ikke kan huske noget som helst i starten, til sidst er hun med til at redde Nemo fordi hun husker en meget vigtig detalje.
Filmen
Filmen handler om Nemo og hans far som bor alene da moderen dør i kampen mod hajen, Nemo overlever dog med en skadet finne. Hans far bliver meget overbeskyttende da han er bange for også at miste Nemo. Da Nemo starter i skole møder han nogle nye venenr som driller ham lidt med hans finne og de udfordre ham til at svømme ud over afgrunden men det var en dum idé da Nemo bliver fanget af en tandlæge og han er en gave til hans niece Darla (fiske dræberen) Marlin tager ud for at lede efter Nemo og møder Dory og kommer ud for en masse som ændre hans syn på Nemo.
Find Nemo
Mia Jensen
Konklusion
Min konklusion er at selvom man har forhindringer og ingen støtte kan man godt nå sine mål, det handler bare om viljen, for det er viljen der giver styrken, og styrken gør dig klar til at kæmpe.
Første skoledag
Full transcript