Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Untitled Prezi

No description
by

Noelia Millán Sanchez

on 31 May 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

En els dos últims anys les càmeres digitals han deixat de ser un article de luxe destinat únicament als amants de la alta tecnologia i s’ha convertit en un producte assequible per a les persones.
HISTÒRIA
La primera càmera digital va ser creada al 1975 per Steve Sasson (un ingenier elèctric) en un laboratori de Kodak (Estats Units). És tractava d'una càmara de 3,6 kilos que gravava imatges en blanc i negre en una cinta de casset. La qualitat era de 0,01 megapíxels. La primera fotografia va trigar 23 segons a materialitzar-se.


LA CÀMERA DIGITAL
INTRODUCCIÓ
FUNCIONAMENT DE LA CÀMERA
TARGETES DE MEMÒRIA
Las targetes de memòria son extraibles. Hi ha diversos tipus segons la càmera i tenen diferents capacitats per guardar fotos i vídeos.
PÍXELS
A diferència de les càmeres analògiques que utilitzen una pel•lícula que posseeixen una emulsió sensible a la llum, les càmeres en qüestió tenen un suport digital.
Cada píxel posseeix una combinació de dígits binaris que determinant la intensitat lumínica i el color d'aquell segment de la imatge. Exemple:11011000101011101000
DÍGITS BINARIS
PARTS DE LA
CÀMERA
Càmeres aquàtiques o per fer esport: Són càmeres exactament com les compactes o reflex, però fan servir un sistema de protecció diferent a les altres, de manera que no hi entra aigua, no hi entra sorra i es més difícil fer-la malbé. Ara estan molt de moda unes què s'anomenen GOPRO.
ALGUNS TIPUS DE CÀMERES
Compactes de 35mm: Les càmeres compactes de 35mm són les més utilitzades mundialment entre els usuaris no professionals. Es poden carregar per piles o conectat a la corrent electrica. Són càmeres senzilles i l'objectiu no és desmuntable. Les càmeres compactes solen ser també més senzilles d'utilitzar que les càmeres rèflex i més econòmiques. Son més lleugeres i fàcils de transportar, ideals per a portar-les de viatge.
Càmera rèflex: Una càmera rèflex SLR (Single Lens Reflex) és una càmera fotogràfica en la qual la imatge que veu el fotògraf a través del visor és exactament la mateixa que quedarà capturada. Això s'aconsegueix mitjançant el reflex de la imatge (d'aquí el nom) sobre un mirall o sistema de miralls. Aquestes solen ser les càmeres preferides pels fotògrafs aficionats i professionals ja que permeten una bona calitat,precisió i definició. Tenen objectius intercanviables, flash extern, enfocament manual, etc. Son unes de les mes cares (poden costar fins a 600€)
DISTRIBUCIÓ DE LA IMATGE
FET PER:
Andrea Martin
Noelia Millan
Noelia Vorstenbos
Full transcript