Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ACTIC Bàsic C3

No description
by

telecentre Tic

on 21 February 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ACTIC Bàsic C3

ACTIC
COMPETÈNCIA 3 Un pop-up o finestra emergent, és una finestra nova que apareix de sobte a la pantalla del teu ordinador quan naveguem per Internet Per bloquejar-les amb el mozilla firefox anirem a:
Eines/Preferencies/Continguts Un captcha és una prova de desafiament emprada en informàtica per comprovar si un usuari és una persona El phishing és un tipus d'engany creat per hackers malintencionats, amb l'objectiu d'obtenir informació important com números de targetes de crèdit, claus, dades de comptes bancaris, etc. DEFINICIONS CORREU ELECTRÒNIC usuari/entitat@domini/proveïdor WEB MAIL (IMAP) GESTOR O CLIENT DE CORREU (POP3) És un correu basat en web o correu web:
és un servei que permet accedir al teu compte de correu electrònic a través d'una pàgina web utilitzant un navegador i sense descarregar els missatges al propi ordenat És un consultar el correu a través d'un programa especialitzat:
És un servei que ens permet descarregar-nos el correu electrònic al nostre HD i ens permeten fer algunes aplicacions que el correu webmail no ens permet cc cco (Carbon copy) còpia carbònica. Funció que s'empra per enviar un mateix correu electrònic a múltiples destinataris de forma transparent, per tant, tots aquells que rebin el correu electrònic sabran qui el van rebre. (Carbon copy hidden) còpia carbònica oculta. Funció que s'empra per enviar un mateix correu electrònic a múltiples destinataris de forma oculta, per tant, tots aquells que rebin el correu electrònic no sabran qui el van rebre. Lightning: És la descarrega del correu electrònic en el nostre ordenador . Per configurar-lo en el nostre Thunderbird hem de fer Eines/Complements i activar la pestanya del calendari. hardware software dades Que és un sistema segur? És aquell sistema que permet la disponibilitat, confidencialitat i la integritat de les dades Disponibilitat: Poder accedir a les dades
Confidencialitat: Utilitzar un usuari i contrasenya per accedir a aquestes
Integritat: És el usuari en qüestió és qui ha modificat o creat aquelles dades Atacs (Computer attack):
És l'intent organitzat i deliberat d'una o més persones per causar dany o problemes a un sistema informàtic o xarxa.

Virus:
És un programa que té per objectiu alterar el normal funcionament de l'ordinador, sense el permís o el coneixement de l'usuari Qui vulnera el nostre sistema operatiu i com protegir-lo ? Antivirus :
Són programes la funció és detectar i eliminar virus informàtics i altres programes perillosos per als ordinadors anomenats malware.

Anti-Spyware
És un programa que evita el recopilament d'informació d'un ordinador i que aqeustes dades siguis transmeses una entitat externa sense el coneixement o el consentiment del propietari.

Tallafocs o firewall:
És un element de maquinari o Programari utilitzat en una xarxa d'Equips informàtics per controlar les comunicacions, permetent o prohibint segons les polítiques de xarxa que hagi definit l'organització responsable. Oscar Sanromà
Full transcript