Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Timo Koenders CKV prezi 2013-2014

No description
by

Timo Koenders

on 8 July 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Timo Koenders CKV prezi 2013-2014

Timo
Koenders
Kunstdiciplines
Wat is Kunst?
Over mij
Gezin
Vader
Moeder
Broertje
Waar woon ik?
Daar woon ik!
Voor mij is kunst:
- Als de kunstenaar er echt een idee achter heeft en hij dat ook kan laten zien in een schilderij.
-Ik vind het ook mooi als de kunstenaar je laat nadenken over een schilderij.
-Ook vind ik het mooi als een schilderij een verhaal verteld.
Wat is voor mij geen kunst?:
- Als de kunstenaar te donker heeft geschilderd, zodat het heel onduidelijk is wat er nou precies op het schilderij staat.
- Als er zomaar iets is geschilderd en daar is dan toevallig iets uit gekomen. Er moet voor mij wel een gedachte achter zitten.
-Ook als je totaal niet kan zien wat het schilderij is,
dus als het net lijkt dat het door een dronke kleuter is geschilderd.
Dans
Literatuur
Theater
Muziek
Beeldende kunst
Boekverslag
Opdrachten
Opdracht 1
Verwerking voorstelling Drugs en alcohol in de stad
Film
Standpunten
-Vogelvlucht
-Neutraal
Kaders
-Long shot
-Medium Close-up
-Extreme Close-up
-Close-up
THE AVENGERS
Pop
Dance
Het Kuleshov-effect
- Uitdrukkingsloos gezicht
-Vergelijkingen met andere beelden
-Interpretatie door publiek
-Lev Kuleshov
-Kikvors
Filmpje Kuleshov effect
Dit is een foto van mij toen ik een jaar of 3 was. Ik was vanaf baby af aan altijd al een slaperig kindje. Ik ging altijd op plekken slapen waarvan je normaal denkt dat je daar niet kan slapen. Zo ben ik ook een keer in slaap gevallen op de tuinstoelen die buiten stonden.
Ik zou deze foto graag willen bewaren voor de volgende generatie omdat ik het een hele leuke foto vind en omdat het wel aardig weergeeft wat voor persoon ik ben.

Dans
Veel verschillende stylen
Constant nieuwe dansen ontdekt
Veel bewegingen
Video's
Trends
Lessen
Verwachtingen:

Ik verwacht van deze lessen dat ik wel aardig wat ga leren, omdat ik nog niet zoveel weet van het onderwerp dans.

Trefwoorden:

Jongetje
Slapen
Dutje
Reflectie
Hobby's
Ik "lees" alleen boeken voor school
Opdracht Foto Museum
Begin van het schooljaar
Wat heb ik geleerd?
Verrassingen?
Het leukst vond ik...
Ontwikkelingen dit jaar
Ontwikkeling dit jaar
Ontwikkeling
Ontwikkeling?
Nope....
ONTWIKKELING!!
eindelijk...
Ontwikkeling?
Beeld op stationsplein
Inzet
Bij welk onderwerp het hoogst?
Wat zou ik nog willen leren?
Welke kunstdiciplines?
Opdracht Rondleiding Camp Nou
Opdracht Film:
The Hunger games: Catching Fire
Opdracht: Tour de la Arc de Triomphe
Culturele Opdracht 4:
Rondleiding door Camp Nou

In de reisweek zijn we met de hele 4e klas naar Camp Nou geweest en hebben we daar een rondleiding gevolgd door alle kamers en ruimtes van het station. Het was heel indrukwekkend voor een voetbalfan zoals ik, niet alleen omdat ik fan ben van de club maar ook omdat het zo'n grote indruk op je maakt. Het stadion zelf is immens maar ook alle kleine dingen zoals het kerkje waar de spelers kunnen bidden voor een wedstrijd en het museum dat zich in het stadion bevindt zijn allemaal heel indrukwekkend en bepalend voor de sfeer en de cultuur van de club.

Het eerste waar we naartoe gingen was het museum van FC Barcelona. Daar stonden alle prijzen en dingen die de club in zijn historie had gehaald en gedaan. En ook werden er de legendarische spelers die er ooit hadden gespeeld en nu nog spelen weergegeven. Daarna gingen we door naar de binnenkant van het stadion vlak bij het gras. Daar hebben we veel foto's gemaakt en ons verbaasd over de grootte van het stadion. Ook hebben we nog even op de tribune gezeten om te ervaren om het is om echt in Camp Nou te zitten. Jammer genoeg ben ik er nog nooit geweest tijdens een wedstrijd, want dat is nog indrukwekkender omdat je dan alle fans en het gezang en gejuich kan horen en zien. Toen we dat hadden gedaan, zijn we naar de de catacombes gegaan. Daar werden alle belangrijle spelers op grote posters weergegeven en voelde je echt hoe belangrijk de bamd is tussen de club en de spelers. Hier konden we ook even in het kerkje kijken dat er speciaal voor de spelers die dat willen is om nog even je ritueeltje voor of na de wedstrijd te doen. Na de catacombe zijn we naar de kleedkamer van de club gegaan. Hier was het allemaal gefocused op de spelers en op de voorbereiding voor een wedstrijd. Voor elke speler is er genoeh ruimte op in de kleedkamer om zich comfortabel te voelen en om relaxed een wedstrijd in te gaan.

Al met al was het een hele belevenis voor mij omdat ik altijd al wel in dat stadion heb willen zijn, omdat je dat altijd op televisie ziet en dan is het al groot dus dan vraag je je af hoe groot het dan in het echt zal zijn.
Culturele opdracht 6:

Tour door de Arc de Triomphe

In de meivakantie ben ik samen met mijn vader en mijn broertje naar Parijs geweest, en daar hebben we de Arc de Triomphe bezocht. dat is een groot arkvormig gebouw in het midden van een grote rotonde. Je kan er alle komen door een tunnel, maar als je een einde aan je leven wil maken kan je ook gewoon over de weg ernaar toe lopen. Maar dan moet je wel heel depressief zijn.

Als eerst moesten we (toen we eindelijk door de tunnel heen waren..) een paar verdiepingen omhoog om bij de eerst verdieping te komen. Daar waren een paar plaatjes van de Arc in vroegere tijden en je kon ook zien wat er allemaal in Parijs voor gebouwen en kunstdingen waren. Ook was er een koepel met daarin een scherm waarop je een live beeld van de mensen die beneden de Arc liepen. Toen we alle standbeelden en het ene schilderij gezien hadden gezien, gingen we naar het dak waar zich de meeste mensen bevonden. Je had hier dan ook wel een geweldig uitzicht over de stad en alle straten die van de rotonde afliepen. Toen we dat allemaal aanschouwd hadden gingen we naar de begane grond. Die vond ik persoonlijk het indrukwekkendst, niet alleen omdat er alle namen van de generaals in de bovenkant van de Arc staan, maar ook omdat alle onbekende soldaten die in de Eerste Wereldoorlog zijn omgekomen. Daar hebben wij wel even bij staan kijken en hebben we het hele stuk bewonderd. Dit is dus een van de belangrijkste gebouwen uit parijs en hier wordt zoveel herdacht en wordt ook de cultuur van Parijs en Frankrijk door beïnvloed. Het eeuwige vuur is ook een mooi symbool voor de soldaten die tot in de eeuwigheid worden herdacht.

Samenvattend vond vond ik het een hele belevenis en ben ik blij dat mijn vader mij en mijn broetje heeft overgehaald om er naartoe te gaan. Het is zeker iets waar ik later nog een keer naartoe wil. Ookal is het alleen maar om het eeuwige vuur te zien.
Full transcript