Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Estèvia

No description
by

Meritxell Bagot Alcaraz

on 27 September 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Estèvia

Estèvia L’ estèvia (nom científic: Stevia rebaudiana) és una planta herbàcia provinent de la Serralada Amambai (Paraguai) famosa per les seves fulles dolces les quals s’han fet servir per substituir el sucre en diverses ocasions. Què és? És una planta que pot arribar a mesurar 90 cm amb unes fulles verdes amb forma ovalada i contorn dentat les quals mesuren uns 4 cm de llarg i uns 2 cm d'amplada. Té una tija recta que es va ramificant. Les seves arrels són superficials Com és? Regulació del sucre a la sang Evita les càries La Stevia rebaudiana és una planta que regula el sucre de la sang, redueix la pressió arterial, regula l'aparell digestiu en general, actua favorablement en moltes persones amb ansietat, redueix el greix en persones obeses , és diürètica, eliminant quilos de líquids corporals retinguts, evita la càries bucal, redueix el colesterol i ajuda a cremar els triglicèrids. Ajuda a reforçar l’aparell circulatori. Aquí explicaré alguns dels seus efectes: Els estudis mèdics demostren que les fulles de la Stevia fan que les cèl•lules beta del pàncrees produeixin per elles mateixes quantitats importants d'insulina, el que contribueix a reduir el sucre en sang que és la causa de la diabetis mellitus 2. A més a més té un gust dolç i els diabètics el poden fer servir per substituir el sucre. Regulació del aparell digestiu en general Efectes Més info. -Aquest arbust és molt resistent als fongs i als insectes.
-Des de la seva existència s’ha anat exportant de Paraguai fins als països de l'Est com, per exemple, la Xina, Japó, Corea, etc. on es fa servir, a més a més, per substituir els edulcorants artificials aplicats als refrescos "light".
-No s'han trobat efectes secundaris a la Estèvia
-Es reprodueix per esqueixos El sucre provoca càries. Certes bactèries de les nostres boques, especialment streptococci mutans, fermenten certs sucres produint àcids, que dissolen l’esmalt de les dents causant càries. Investigacions han demostrat que el compost anomenat Stevioside que conté la fulla de Stevia no provoca càries, ja que no fermenta en presència de bactèries. L’estèvia també atura el creixement i la reproducció de algunes bactèries i altres organismes infecciosos, incloent-hi les bactèries que provoquen les càries i la gingivitis. Es recomana glopejar aigua amb Stevia o afegir-la al dentrífic. L'estèvia, gràcies a la seva acció diürètica, permet eliminar (via urinària) les toxines acumulades per la mala alimentació. Us adjunto el link on podeu trobar el treball:
Os adjunto el link donde podéis encontrar el trabajo:
I attached the link where you can find this work:
http://meritxellb.blogspot.com.es/


Full transcript