Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ECCO

No description
by

Christina Jørgensen

on 7 November 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ECCO

ECCO
Værdikæden
Støtte aktiviteter
Familieejet virksomhed
Virksomhedens infrastruktur : Værdierne er det samme, de ansatte skal have de samme mål og ønske at arbejde med produkterne - Ecco er en af verdens største globale sko koncern - Grundlagt i Bredebro i 1953
Er den administrerende direktør Dieter Kasprzak
Menneskelige ressourcer : Micheal Hauge Sørensen dagligleder ved Ecco – 20.000 ansatte i 50 lande med fabrikker i Portugal, Slovakiet, Thailand, Indonesien og Kina samt i Sønderjylland der hvor Ecco kommer fra.
Teknologi : Ecco opfandt egene robotter til at lave deres sko – bla en maskine der kunne sy i læder
Indkøb : Ecco sørger for alt selv – de indkøber næsten intet – men til teknologi køber de

Primæraktiviteter
Indgående logistik : Fra ko til sko, de laver selv det læder de skal bruge – så de kan få de rigtige råvarer, uden ekstra omkostninger eller frygt for deres garverier lukker.
Produktion : 50 fabrikker i forskellige lande - Deres specielle sål, business sko med golf sål – produkt sortiment
Udgåendelogistik : distributionerne fra de forskellige lande -
Markedsføring – Fra ko til sko de reklamere med de selv har lavet læderet og det er i god kvalitet
Service – Garanti bevis på alle deres sko
SWOT
Styrker (s)
Familieejet – taler mere sammen og er ikke nær så profit afhængig så man ser hvordan det hele går og derefter så skærer ned i de ansatte – erfaring med salg i ud landet - stor virksomhed – stort produkt sortiment – udvikling af egne maskiner til sko produktion - garveri - Fra ko til sko de reklamere med de selv har lavet læderet og det er i god kvalitet - Garanti bevis på alle deres sko – at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten
Svage siger (w)
Familieejet da det kan skabe nogle familie problemer – mange udgifter - de vil ikke gå på kompromis med kvaliteten
Mulighed (O)
Patenter – Afrika – stor målgruppe -
Trussel (T)
Afrika - finanskrise
Ide og mål
Ide
Passionen for håndværket er omdrejningspunktet for at skabe fantastiske sko. Fra de første skitser af designet til en ny skomodel lander i ECCO butikker rundt om i verden, har vi fokus på kvaliteten og detaljen.
Som de eneste i branchen fremstiller vi selv læder på vores egne garverier og producerer skoene på vores egne fabrikker. Livsnerven bag produkterne er vores globale familie af medarbejdere med mere end 50 forskellige nationaliteter. Design, udvikling, produktion og salg - vi tager ansvaret hele vejen.
Gennem årene har vores filosofi altid været at fremstille sko, der passer til foden, og ikke omvendt. Det er sådan vi er.
Karl Toosbuys udtaler sig om lige før sin død i 2003
ECCO er kunderettet med avanceret trendspotting og udvikler forecasts på modesvingninger. De har også udviklet en meget avanceret kunde-/målgruppe segmentering med henblik på, at "levere de rigtige sko til de rigtige kunder".

Mål
ECCO bygger sin succes på kompromisløs kvalitet, innovativ teknologi og vores designfilosofi "skoen skal passe til foden". For os er det helt naturligt - hvorfor skulle dine sko ikke passe til dine fødder?

Strategier
Porters konkurrencestrategier
Differentiering : da de har mange forskellige sko, bl.a. deres business sko, men golf sålen, så forretningsmænd, ikke behøver at benytte golf sko på arbejde. Og de kører kun med at sålen skal passe til foden. De har sko til ældre mennesker, forretningsmænd samt ECCO RED, en streetsko der er i udvikling med et samarbejde med PRODUCT RED

Ansoffs vækstmatrix
Produktudvikling: deres golfsko f.eks. da det kom ud var det jo et helt nye, der var ingen der før havde lavet den slags. Så de udvidet deres markeder til en ny målgruppe.
Omverdens analyse
Afhængigomverden
Konkurrenter : ECCOS største konkurrenter kommer til at være de firmaer der ikke klarer sig godt, og de så bliver opkøbt af Kinesiske firmaer.
Mellemhandlere – sko butikker
Kunder – stor målgruppe/ vækst i målgruppen

Uafhængigomverden
Teknologi : Internettet og E-handel, påvirker ECCOS hovedmål. Da de ikke ønsker nethandel, da de vil give kunderne den gode service der er ved ECCOS butikker – egne maskiner
Kultur : det er afhængig af hvordan landet er, hvordan deres kultur er, om det er højt uddannet, for ECCOs sko henvender sig meget til højtuddannet folk.
Politik og lovgivning : Patent på designs
Økonomi : Højere økonomi – flere køber luksus varer
Full transcript