Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ABONNEMENT PÅ ELIXIA TRENINGSSENTER

No description
by

Maren Pedersen

on 1 December 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ABONNEMENT PÅ ELIXIA TRENINGSSENTER

ABONNEMENT, ELIXIA TRENINGSSENTER
PRODUKTNIVÅENE
Produktet er det viktigste konkurransemidlet i markedføringen
I markedsføring sier vi at produktet består av fem nivåer. Innerst er det en kjerne. Utefor kjernen finner vi fire lag. Hvert lag gir produktet økt verdi.
KJERNEPRODUKTET
Kjerneproduktet befinner seg aller innerst av alle nivåene. Dette er det behovet produktet tilfredstiller, det er altså ikke det fysyiske produktet. I sammenheng med Abonnement på Elixia treningssenter blir kjerneprdoutet det behovet forbrukeren har for fysisk aktivitet, trening og velvære. Det kan også dekke behovet for selvrealisering ved at man kan føle seg fit og bra etter en trenignsøkt. Det kan også dekke sosiale behov, ved at du kan trene med andre og være med på gruppetimer
DET KONKRETE PRODUKTET
Det konkrete produktet er det faktiske produktet du kjøper for å dekke et behov. På Elixia er det konkrete prduktet akuratt det trenignssenteret du får, hva slags treningsapparater du bruker og hvordan du velger å gjennomføre treningen din på. Det er også hva slags garderobe du får, hvilke mennesker som jobber der som kan hjelpe deg og det som er tiljengelig av gruppe timer når du trener.
DET FORVENTEDE PRODUKTET
Det forvendete produktet beskriver de tilleggsverdiene man forventer når man kjøper et produkt. Når vi drar på Elixia så forventer vi at det er rent der, de har nok apparater og at de har god nok kvalitet. Vi forventer også at treningssenteret er ryddig og at man lett kan finne frem til de forskjellige treningssapparatene man selv vil bruke. Vi har også store forventinger til de som jobber der at de skal klare å hjelpe oss på en god nok måte.
DET UTVIDEDE PRODUKTET
Med dette menes service, kundestøtte, levering, lagring, og mye annet som er for oss kjøpere og som vi ikke forventer. Altså at vi får mer enn vi forventer av et produkt. Grunnen til at bedrifter gjør dette er sterk konkurranse om de samme kundene. På Elixia kan man være med på events og kurs som Elixia tilbyr med andre kjente instruktører og kosthold leger. De tilbyr også gratis frokost for de som trener om morningen, før jobb eller skole. De har også barnepass for barna når foreldrene er å trener.
DET POTENSIELLE PRODUKTET
Hvordan potensiell produktet har, de mulige endringene og tilføyelser som produktet kan gjøres til gjenstand for i fremtiden. Det potensielle produktet på Elixia, kan være at man kan lage små rom der man kan få trene litt i fred. De kan utvide gruppetilbudene de har, ha lengere åpningstider og tilrettelegge litt mer for de forskjellige treningsgruppene. Noen trener for å få muskler, andre vil ned i vekt og noen vil komme i form.
PRODUKTETS LIVSLØP
Vi deler produktets livsløp inn i fire faser.Inntroduksjonsfasen, som begynner da produktet er blitt lansert og salget øker langsomt. Vekstfasen, hvor produktet er blitt mer kjent og akseptert. Produktet ligger også i vekst og det er fler og fler brukergrupper som ahr fått øynene opp for prouktet. Modningsfasen, som vil si at de har nådd toppen. Tilbakegangfasen er der salget avtar og etterspørselen og fortjenester blir mindre. Livsløpet til et produkt sier noe om hvor lenge er produkt "overlever" Produktet gjennomgår forskjellige faser fra det lanseres til produktet blir lagt ned for produksjon. Livsløpet til Elixia eksisterer så lenge for har lyst til å trene inne. Helt siden Elixia kom på markedet har de blitt brukt. Men i de siste årene har det blitt en trend og trene, så Elixia har hatt en stor vekst og ligger nå på topp i Livvsyklusen, altså modningsfasen.
ELIXIA I DAG
Elixia sin livssyklus er i dag på modningsfasen. Modningsfasen består av tre trinn: vekst, stabilitet og overmodning. . De siste årene har elixia hatt en utrolig vekst i omsettningen sin, flere velger å abonnere på et treningsabonement nå som det er blitt en stor trend og trene. Det har også kommet til det punktet hvor produktet er stabilt. Produktet er litt overpriset i forhold til konkurrentene
Full transcript