Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

la música

la música
by

Helena Dodd

on 25 May 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of la música

és l’art que es manifesta en l’organització dels sons i els silencis en el temps. LA MÚSICA La seva història es divideix en diferents etapes: Prehistòria: Els primers instruments que van aparèixer fa uns 43000 anys van ser els de percussió, fets a base de pedres, pals i ossos d'animals. Música de l'Antiga Grècia Representava un paper integral en les vides dels habitants de la antiga Grècia perquè era present en la societat de forma gairebé universal. Comença amb la caiguda de l'imperi Romà i acaba a mitjans del segle XV.
Es caracteritza per l'aparició de la notació musical, el naixement de la polifonia, la música cortesana i el cant cortès Música medieval Música del Renaixement és la música europea escrita durant el Renaixement, des de l'any 1400 fins al 1600 aproximadament.
Una de les característiques més pronunciades de la música renaixentista va ser la dependència de l'interval de tercera com a consonància. Música del Barroc Són distintius del Barroc:

* la riquesa d'ornamentació,
* la tendència a les variacions tant en el camp vocal com en l'instrumental,
* l'aplicació de la tècnica del baix continu als instruments de teclat
* l'aparició de noves formes organístiques Classicisme musical é més lluminositat,equilibri, unitat, claredat i és menys complicada que la música barroca Música del Romanticisme -Es creen nous gèneres i formes musicals (drama musical, poema simfònic, ballet...)
-Destaca la música per a piano i per a orquestra simfònica.
-Es compon menys música religiosa. Música del segle XX Va ser una nova manera d’escoltar música degut a les noves tecnologies desenvolupades per a capturar, enregistrar, reproduir i distribuir la música.
Aquest segle ha estat designat a vegades com el “període dissonant", Música actual En l'actualitat hi ha molts de tipus diferents de música: 1.Tecno És una evolució del rock progressiu, però té unes melodies més electròniques i uns ritmes més durs i obsessius. Utilització d'instruments electrònics, com sintetitzadors i samplers. 2.Pop
Full transcript