Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Untitled Prezi

No description
by

Blina Jaupllari

on 14 April 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

vjetore 0 + - = 9 8 7 1 2 3 4 5 6 c Artikulli me i shitur gjate ketij viti artikulli me i shitur rezultojne karamelet ( 4080 pako ) grafiku vjetor i shitjeve kjo tabele vjetore eshte ndertuar duke u bazuar tek 12 tabelat e secilit muaj Artikujt qe kishin me pak fitim sapun
niseshte
coca cola
kripe
soda Projekt ne Informatike Grupi i pare Tema :Bilanci vjetor i nje dyqani .Studim rasti.
Qellimi :Organizimi i bazave te te dhenave ne tabela, grafike, perpunime te dhenash.

Objektivat
Te identifikoje konceptet e grumbullimit dhe organizimit te te dhenave
Te krijoje tabela dhe grafike duke u bazuar ne te dhenat e paraqitura
Te krijoje tabela ne Excel dhe ne Access

Dyqani : BIG MARKET JANAR SHKURT MARS PRILL MAJ QERSHOR KORRIK GUSHT SHTATOR TETOR Janar shitjet gjate kater javeve Shkurt Mars Prill maj Qershor korrik gusht shtator Tetor NENTOR nentor DHJETOR dhjetor Tabela vjetore transporti eshte falas form
Full transcript