Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Precambrià

No description
by

Alonso Culebras Tévar

on 7 May 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Precambrià

Éssers vius de l'època Va començar fa: Precambrià Primera escorça continental: Escuts: Canvis ambientals podem destacar -Augment de la concentració salina del mar a causa dels sals que la pluja dissolia a la terra.
-La formació de una atmosfera oxidant per els èssers fotosintètics així desapareguent la atmosfera reductora.
-La formació del ozó a causa del abundant oxigen en el medi i així permitint el desenvolupament fora de l'aigua.
-La aparició de formes de vida més complexes gràcies al oxigen present. Les primeres evidències de forma de vida en l'era del precambrià es troben en Grenlàndia fa 3850 milions d'anys. Els primers pluricel.lulars: Corresponen a la fauna d'Ediacara (Australia).La vida era senzilla ja que la formaven èssers com meduses, cucs o caragols.

Els bacteris primitius existien fa 3200 i 3400 milions d'anys. Temporalització 46.000.000.000 d'anys Finalitza fa: 570.000.000 d'anys Es divideix en: Eó Arqueà Eó proterozoic Altres dades Interessants 4.600.000 m.a - 2.500.000 m.a Es caracteritzada per l'absència d'organismes vius complexos. 2.500.000.000 m.a - 570.000.000 m.a d'anys Es caracteritza per la presència de grans cratons que danaran lloc a les plataformes continentals. A més, a aquest eó van apareixer els organismes vius complexos. Tectònica -La aparició fa 3500milions d'anys de cianobacteris als mars i que van a ser capaços de realitzar la fotosíntesis y crear més oxigen al medi aquatic.
-La aparició d'èssers vius complexos i l'extinció d'altres. Fòssils importants de l'era Obra que relacionem amb el precambrià Els fòssils importants van a ser els estromatòlits (fa uns 3500 milions d'anys)
creat pers èssers secretors de carboni de calci,es situaven en la costa,eren els més abundant,tenien grans dimensions i podien arribar a tindre 1400 milions d'anys d'antiguitat. Eren impresions o emprentes amb diverses formes però són escassos els fòssils en general. Les fòssils del Precàmbric son escàssos degut:
-Una estructura format per un cos tou i fràgil impedia la fossilització.
-Els restes d'èssers vius posibles en roques sedimentàries van ha quedar destruit a causa de la metamorfització d'aquestes. Es produix una evolució de l'escorça terrestre. Forma lila, 2011,
Galeria de Arte Moderno, Madrid Es va formar fa entre 3.800 m.a y 2.800 m.a Així anomenem als restes de l'escorça antiga, i que formen el nucli dels continents actuals Roques més antiges? Es troben als escuts continentals de l'Àfrica i Grenlàndia, se'ls calcula una edat compressa entre els 3.500 i 3.800 m.a Encara que no es sap amb certesa, es crec que al Precambrià ja hi havia la mateixa dinàmica de plaques que hui dia. Aquesta obra representa ben bé la natura del Precambrià, ja que no hi havia quasi aminals en eixa época, com cucs, caragols i meduses, pero també hi havia cèl·lules vegetals i aquesta pintura ho explica perque es molt minimalista, com la vida del Precambrià. ALTRES CANVIS precambriano style zapatos gazpacho idioma cuántico esperem que vos haja agradat :)
Full transcript