Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ELS ANIMALS I MONSTRES MITOLÒGICS

No description
by

cristian lopez

on 14 December 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ELS ANIMALS I MONSTRES MITOLÒGICS

INFORMACIÓ CONJUNTA
Els éssers i monstres mitològics són uns éssers amb els que creien els romans. Hi havien de molts tipus, com per exemple , el Cíclope, la Sirena i el Centaure. Éssers ve de " éssers vius", i mitològics ve de "mites"
ALGUNS EN CONCRET
Alguns éssers mítologics romans són : Equidna, Sirenes, Esfigne, Pegaso, Lamia, Faune, Sileno, Tifó, Caco, Blemia, Estirge, Catobletas, Ceto, Ethon, Empusa, Aracne, Griu ,Hipogrif, Basilísc,Cerber, Hidra


SIRENA
Éssers llegendaris amb el cos i el cap de dona i la part inferior primer d'aus i després de peixos. Són capaços d’encantar als humans amb la seva veu. En cantar, semblaven ser belles donzelles, però els que escoltaven la seva encantadora veu, aviat esbrinaven la seva veritable naturalesa.
ELS ANIMALS I M NSTRES MITOLÒGICS
El faune, es un ésser mig
humà i mig cabra, peró amb cua de cavall.Sol recorrer pels boscos per la nit, prop de les ninfes.Tot i que els consideraven uns déus , són salvatges.Són agresius , fins i tot traïdors

FAUNE
GORGONA
La Gorgona és un monstre amb rostre de dona, serps al cap i a més, ales a l’esquena. És una dona forçuda: té urpes, la pell verda, recobertes d’escates de llangardaix i dels seus ulls surt sang. També famoses pel seu poder de petrificar tot aquell qui les mira. El seu aspecte és tan aterrador, que fins i tot els déus fugen de la seva presencia.
CÈRBER
Cèrber va ser un dels gossos més famosos de l’infern. Guardava l’entrada de l’Hades, el regne de l’infern. El seu aspecte era extrany, perquè tenia tres caps i de cua serps. La seva missió principal era que ningú que sigui mortal pogués entrar, però tampoc deixar que cap esperit sortís d’allà per a tornar a la vida.
FET PER:
SOFIA
VALERIA
ARIADNA
SEBI
ARNAU
Minotaure
Minotaure: És mig humà i mig toro, i destaquen les seves grans banyes. Ningú pot sobreviure a les seves envestides.
NIMFES
Amants de la natura, són unes noies ben boniques, gairebé humanes, la bellesa de les quals difícil d’igualar. El seu misteriós atractiu pot ser tan perjudicial per als humans, que fins i tot els pot causar la mort. Poden viure 10.000 anys, i sempre es mantenen joves i boniques.
CATOBLEPAS
Catoblepas en grec vol dir “que mira a la terra “. El catoblepas , com animal que mira cap avall. Li atribuïen els clàssics la capacitat de matar a qui veiés els seus ulls, una capacitat en certa manera inversa a la del basilisc , que destrueix amb la mirada. fins i tot, certa bondat en no apartar la seva mirada del sòl , per no exercir el seu mortífer poder.
GRIU
El griu, una barreja de lleó i d’àguila, té força, bellesa i poder. Però no són gaire simpàtics. La seva ferocitat i el
seu carácter indomable els va convertir en un dels principals enemics de l’home.

HIDRA
L’ Hidra és un Drac amb nou caps. Diuen que si talles un cap de Hidra, creixen dos més. També diuen que expulsen un aire verinós i mata al insant. Vivia en un aguamoll próxim al llac de Lerna. L’únic que l’ha derrotat ha sigut Hèrcules.
PEGASO
Mític cavall alat, fill de Posidó (déu del mar) i de la gorgona Medusa. És l’animal més bonic de l’univers. És una criatura de gran bellesa i elegancia, i certament, te unes ales grans i poderoses, que el permet volar.
COM VAN PERDRE LA RELIGIÓ?
En els segles que governaven una gran part d’ Europa, els romans explicaven moltes històries sobre aquests éssers, com per exemple el de Tesseo i el Minotaure o també el de Hèrcules i la Hidra. També va influir la civilització grega. Però al passar molt de temps, es va anar oblidant aquests mites, fins ara. A més, ara tenim més tecnologia i no tenim proves de que van existir, a part de les pintures i figures antigues Romanes.
FAUNE
GRIU
benvinguts nois i noies, ara us presentarem el nostre projecte de els éssers i monstres mitológics
BLEMIA
Respecte a aquests nòmades guerrers del desert, Plini el Vell deia que "Blemias, que no tenen cap i tenen la boca i els ulls al pit".
Les llegendes locals afirmen que el poble de Blemia són criminals que no han mort malgrat ser decapitats, o una antiga raça castigada pel seu déu a causa d'una ofensa que ja no recorda.
Com el seu creador, són corruptes, una raça degenerada, maligna i perversa.
esperem que us hagi agradat!!!
LAMIA
ARACNE
Full transcript