Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

AAG-scan Gebouwkwaliteit

Test
by

AAG Communicatie

on 28 April 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of AAG-scan Gebouwkwaliteit

Waardering Subthema's AAG-scan Gebouwkwaliteit "Een snel en eenvoudig meetinstrument met input van meer dan 10 zorgorganisaties" AAG-scan Gebouwkwaliteit Scan op maat Zes thema's Output Output per thema Kwaliteitsaspecten Samen succesvol I Scan op maat Het tabblad menu is het basistabblad waar u altijd naar terug gaat. Vanuit hier kunt u de verschillende functies van de scan tot uitvoering brengen waarbij u bij stap 1 begint en zo de scan doorloopt.
Iedere zorgorganisatie legt vanuit hun zorg- en vastgoedvisie de prioriteiten bij een ander thema in de AAG-scan Gebouwkwaliteit. Deze flexibiliteit bieden wij u doordat u zelf een waardering per thema invult. U verdeelt 100 punten over zes thema's waarmee u het zwaartepunt legt op de voor u meest belangrijke thema's. Door vooraf clusters te maken in uw gebouwportefeuille kunt u uw output op het door u gewenste niveau weergeven. Enkele voorbeelden zijn een regio, een gemeente of een doelgroep. AAG heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de inhoud van de AAG-scan Gebouwkwaliteit. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat er drie verschillende cliëntgroepen zijn met grote verschillen in woonwensen. U vult per gebouw in welk cliëntprofiel van toepassing is. Zo maakt u uw scan op maat voor uw vastgoedportefeuille. De drie thema's zijn:

* Verzorging en begeleiding (lichte zorg/begeleiding)
* Somatische problematiek (lichamelijke zorg)
* Behandeling en verpleging (zware zorg/behandeling) Naast de zes thema's bestaat ieder thema uit subthema's. Hierbij kunt u denken aan gemeenschappelijke ruimten en individuele ruimten.

U waardeert uw gebouw door de kwaliteitsaspecten per subthema te doorlopen. Met het drop down menu vult u per kwaliteitsaspect het antwoord in dat bij het betreffende gebouw hoort. De scan berekent vervolgens de totaalscore per thema en de totaalscore per gebouw. Wanneer u begint met het invullen van de kwaliteitsaspecten per gebouw vult u automatisch het output tabblad. Door middel van een clustering van uw gebouwen kunt u de output weergeven waar u op dat moment behoefte aan heeft. Zo kunt u de grafieken op maat maken en direct in uw managementrapportages plaatsen.

De zwarte lijn geeft het gemiddelde van uw totale vastgoedportefeuille weer. Dit geeft u de mogelijkheid om te benchmarken tussen een cluster en uw gehele portfeuille. Het tweede deel van de output geeft de waardering per gebouw, per thema weer. Met verschillende kleuren ziet u in één oogopslag welke gebouwen goed, redelijk of slecht scoren. Door op de score per thema te klikken gaat u terug naar het gebouw waar u kunt zien waar mogelijke verbeterpunten liggen. Maak uw scan op maat door eventuele extra kwaliteitsaspecten per gebouw toe te voegen.
Full transcript