Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Miksmaster

description
by

brita bergsnov hansen

on 22 November 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Miksmaster

Miksmaster
Design
Reklame
PR
Digitale medier
Miksmaster er et kommunikasjonsbyrå med spisskompetanse på design, reklame, digitale medier og PR samlet på ett sted.
Våre medarbeidere innen design er kompetente og meget erfarne med strategisk design, profilutvikling/-identitet og merkevarebygging som spesialområde. Designenheten har eksistert siden 1989 og utgjør et av de mest sentrale designmiljøene i Norge.
Avdelingen for design kobler forretningsstrategi og designkompetanse, og har gjennomført en lang rekke prosjekter innen utvikling av merkevarer, identiteter og ulike typer kommunikasjonsmateriell.
Miksmaster har vi medarbeidere som har jobbet med PR siden 1994. Vi jobber først og fremst med markedsførings-PR, som kan være salgsutløsende og/eller profilerende. Gjennom idérikdom utvikles saker som øker den redaksjonelle omtalen for selskaper, produkter og personer. Vi utvikler den gode historien som skal være interessant for den aktuelle målgruppen, formidlet gjennom et relevant medium eller medier som er målgruppetilpasset. En god nyhet vil alltid være interessant stoff, og historien er det bærende elementet. Det stilles store krav til troverdighet og fakta, og tydelig avsender, men ofte flere kilder. PR kan skape fenomener, snakkiser og trender.
I Miksmaster har vi medarbeidere som har jobbet med PR siden 1994. Vi jobber først og fremst med markedsførings-PR, som kan være salgsutløsende og/eller profilerende. Gjennom idérikdom utvikles saker som øker den redaksjonelle omtalen for selskaper, produkter og personer. Vi utvikler den gode historien som skal være interessant for den aktuelle målgruppen, formidlet gjennom et relevant medium eller medier som er målgruppetilpasset. En god nyhet vil alltid være interessant stoff, og historien er det bærende elementet. Det stilles store krav til troverdighet og fakta, og tydelig avsender, men ofte flere kilder. PR kan skape fenomener, snakkiser og trend
Miksmasters medarbeiderne på digitale medier har unik erfaring og kompetanse helt fra 1996 innenfor alt fra analyse og strategisk rådgivning, idé og konseptutvikling, informasjonsarkitektur, design og flashutvikling. Våre leveranser spenner fra utvikling av kampanjer med kampanjenettsteder og bannere, konkurransenettsteder og spill til store informasjonsnettsteder, nettbutikker og intranett.
Full transcript